FOTBAL  »  LIGA 2  »  INCIDENT

VIDEO Momente antologice în centrul Craiovei » Fotbalist al Ştiinţei săltat de poliţişti: "Vă pusă Olguţa?"

Articol de GSP - Publicat miercuri, 30 iulie 2014 00:00 / Actualizat miercuri, 30 iulie 2014 14:16

Scenele s-au petrecut ieri, la amiază, într-un parc din centrul Băniei. Personajele: mai mulţi agenţi de poliţie şi celebrul "Gogoaşă", Andrei Preda, fotbalistul-suporter al Universităţii.
Ziarul lui Adrian Mititelu, Ediţie Specială, a publicat aseară un clip video cu momentul în care portarul Andrei Preda este reţinut de cîţiva poliţişti în civil pentru a fi dus la secţie.

Publicaţia patronului oltean şi jucătorul acuză că mai mulţi ultraşi din Peluza Sud ar fi fost săltaţi ieri în acelaşi mod, aparent fără motiv, şi aruncă pe piaţă următorul scenariu: "Se pare că această acţiune s-a făcut la comanda Olguţei Vasilescu şi are ca scop prevenirea unor manifestări de stradă ad-hoc, manifestări  «anti Ponta» care ar fi urmat să aibă loc în apropierea Sălii Polivalente, la sosirea premierului."

Dialogul fotbalist - poliţişti:

Se pare că această acţiune s-a făcut la comanda Olguţei Vasilescu şi are ca scop prevenirea unor manifestării de stradă ad-hoc, manifestări  «anti Ponta» care ar fi urmat să aibă loc în apropierea Sălii Polivalente, la sosirea premierului.
- See more at: http://editie.ro/articole/impact/video-mai-multi-suporteri-ai-universitatii- craiova-au-fost-ridicati-de-politia-lui-ponta.html#sthash.vtSmANmo.dpuf":"Nu înţeleg pentru ce aţi venit atîţia să mă legitimaţi. Aţi venit şase şi aţi tras de mine... Mi-ar fi şi ruşine în locul vostru

"Aţi venit şase oameni, aţi tras de mine, pentru ce? N-am voie să stau pe bancă în parc?! Îmi aştept prietena. Sau v-a trimis cucoana Olguţa să mă luaţi că vine milogu' la Craiova? Nu ne punem noi cu puterea doamnei Olguţa. Să vadă lumea ce abuzuri faceţi.

Mă obligaţi să mă duc la CSU, să înţeleg. Că am mai fost luat de la Secţia 4 că trebuie să mă duc să semnez cu CSU. Mi-ar fi ruşine să fiu în locul vostru", le spune "Gogoaşă" poliţiştilor.

Explicaţiile agenţilor în civil au venit într-un tîrziu: "Pentru luarea unei măsuri legale. Nu aveţi la dumneavoastră actul de identitate".

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (145)
xavi-
xavi-  •  31 Iulie 2014, 09:07
Postat de granjan pe 30 Iulie 2014, 17:35

Aha, filmarea sigur era făcută de un amator. Venit, întâmplător, cu o cameră de filmat exact unde Gogoașă își aștepta gagica, de parcă întâlnirea maimuțoiului ăsta cu o femeie ar fi fost un eveniment. Într-un fel, da, e eveniment istoric pt.el; dar totuși, who the fuck is gogoașă de trebuie să alerge băiții cu camera după el să îl filmeze când stă pe bancă? .. și marmota învelea ciocolata. ..

Nu Gogule,nu vine nimeni intamplator,chestia este ca sediul Editie este la 200 de m de locul unde s-a intamplat,iar dialogul dintre Preda si politisti a inceput cu aproximativ 30 de min inainte sa inceapa filmarea...Este ca atunci cand se intampla un scandal undeva iar televiziunile apuca sa filmeze,asta nu inseamna ca toti stau cu camerele dupa ei,intelegi cum merge treaba?Dar tu ai dreptate insa...e facatura,a facut blat Mititelu cu politia sa pice Olguta prost.este?Sau Preda a facut blat cu politia?Aaaa aia imbracati civil nu erau politisti si erau pui de Mititelu sa faca circ pentru a nu il vota lumea pe Ponta?:)))Sau ce saracie e in mintea ta cand spui ca e fake...cine pe cine pacaleste

danyla
danyla  •  31 Iulie 2014, 09:05

Incredibil ! ... GSP, dar ce fotbalist este acesta ? ... Cate prezente are el il Liga 2, Liga 3, ...macar ? ... I-auziti !!!! .... Fotbalisc al Stiintei !!! ... A jucat si el 5 min si e fotbalist al Stiintei ?! ...

rossonero.bucharest
rossonero.bucharest  •  31 Iulie 2014, 01:17

totul e din cauza ca in Craiova nu s-a vrut o alta echipa Oltenia Craiova, iar politicul a speculat aceasta nebunie pentru Universitatea si le-a protejat mereu echipa chiar daca nu merita sa fie nici in liga 1, in ultimii 30 de ani mai mult rau a facut Olteniei aceasta echipa slaba, aceasta Napoli a Romaniei mereu fara performante pe teren dar mare pasiune in tribune . __________________________ =RO- Romania ===S.S. Sportul Studentesc =====ONE - 1 capitala ========RO-Romania

Vezi toate comentariile (145)
Comentează