FOTBAL  »  LIGA 2  »  PROMOVARE

VIDEO Sărbătoare la Sfântu Gheorghe, după ce Sepsi a promovat în prima ligă! Tribune pline, fanfară și steagul secuiesc la ultimul meci din liga a doua

Foto: Raed Krishan/Gazeta Sporturilor
Foto: Raed Krishan/Gazeta Sporturilor

Articol de GSP - Publicat sambata, 03 iunie 2017 16:03

Sepsi a remizat în ultimul meci jucat pe teren propriu în acest sezon, 1-1 cu CS Mioveni, dar a fost sărbătoare la Sfântu Gheorghe, după ce echipa a promovat în prima ligă.

În jur de 4.000 de fani au urmărit din tribune ultima partidă din acest sezon, iar la final a avut loc o adevărată petrecere pe terenul nou-promovatei.

O fanfară a cântat pentru echipa antrenată de Valentin Suciu, iar pe teren a fost fluturat steagul Ținutului Secuiesc.

Sepsi a încheiat sezonul pe locul al doilea, cu 71 de puncte, la șapte în spatele liderului Juventus București. 

 

Ssshhhh! Petrecerea s-a mutat în vestiar la Sf. Gheorghe --->>> http://bit.ly/2rQ16of

Posted by Gazeta Sporturilor on 3 Iunie 2017

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (26)
1423900337655591
Kondrád József  •  03 Iunie 2017, 21:32

Fiecare are dreptul sa fluture orice drapel !!! Poti sa-l fluturesti si steagul american sau austriac , nu conteaza !!! Si in alte tari sunt fluturate in tribuna tot feluri de drapeluri !!! Al doilea rand n-o sa fie nici un scandal , pt ca odata , noi suntem civilizati si o sa cantam doar si al doilea rand daca se scandeaza ceva , meciurile urmatoare o sa jucati cu casele inchise !!! Fotbalul si sportul nu trebuie amestecat cu politica !!! NO RASISM !!!

florin_99
florin_99  •  04 Iunie 2017, 14:35

Dlor cu limba si maghiara: exista o singura tara : ROMANIA!!!! Nu va convine , plecati sa jucati in Hungaria. NIci nu au intrat bine in Liga 1 si au inceput cu pretentii: sa fluture asa zisul steag secuiesc,sa cante inmul Hungariei,etc. Daca astia cred ca vor veni pe orice stadion din Romania cu asemena pretentii,se inseala. *** Apropo: unde or sa joace? Singurul stadion ok este la Cluj dar nu cred ca vor accepta cei de la CFR; vor avea bani de arena mare din Cluj? Sa vedem FRF si LIga cum vor reactiona cand se va canta inmul maghiar la meciurile lor de "acasa". Sa ii vad daca au curaj sa vina in Capitala si sa cante in maghiara ! ***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

tihi
tihi  •  04 Iunie 2017, 12:11

Ce RAUTATE !!! DINTRE SUTELE DE STEAGURI ALE ECHIPEI Sepsi OSK ATI VAZUT DOAR singurul DRAPEL SECUIESC din stadion !!!!! Si ce este rau in acesta ??? Orice regiune,tinut istoric are stegaul lui..Tinutul Secuiesc era normal sa aibe drapelul lui si sa fie arborat,ca de exemplu in Suceava drapelul Moldovei !! Felicitari SEPSI OSK si SUCCES IN LIGA I !!!!

Vezi toate comentariile (26)
Comentează