FOTBAL  »  LIGA 2  »  ȘOCANT

VIDEO UPDATE Comisia Tehnică de Antrenori cere excluderea din viața sportivă a tehnicianului bătăuș

Articol de , - Publicat marti, 03 noiembrie 2015 12:59

Sîmbătă, tehnicianul lui CSMS Iași, Liviu Petrache, l-a bătut cu pumnii și cu picioarele pe puștiul de 16 ani Codrin Tirișcă la partida cu Sport Team, disputată la Domnești. Episodul incredibil a fost filmat și distribuit pe facebook.

UPDATE, MARȚI, 12:50

Comisia Tehnică de Antrenori a trimis către Comisia de Disciplină a FRF o propunere pentru ridicarea licenței de antrenor și pentru excluderea tehnicianului bătăuș din viața sportivă.

UPDATE 16:00

Gazeta a prezentat în premieră incidentul grav de la meciul de juniori Sport Team - CSMS Iaşi, iar filmuleţul publicat pe pagina de Facebook a ziarului a fost preluat inclusiv de celebrul cotidian francez L'Equipe.

UPDATE 10:20

FRF a demarat o anchetă după cele întîmplate. În urma raportului arbitrului, a declarațiilor celor prezenți la eveniment și în baza probelor suplimentare, organismele jurisdicționale competente din cadrul Federației Române de Fotbal vor pronunța o decizie în acest caz.

Știrea inițială

O filmare de la un meci de juniori din România a șocat ieri pe rețelele de socializare: un antrenor lovește violent cu pumnii și cu picioarele un puști aflat pe banca de rezerve!

Scenele teribile s-au petrecut la o partidă din Liga Elitelor U17, disputată sîmbătă. E vorba despre întîlnirea Sport Team - CSMS Iași 3-1.

"Un pumn în gură, un șut în cap"

Actorii scenei incredibile sînt antrenorul Liviu Petrache și mijlocașul Codrin Tirișcă. La un moment dat, tehnicianul se întoarce spre jucător și începe să-l brutalizeze vreme de cîteva secunde într-un mod rupt parcă din filmele horror. Fotbalistul de 16 ani a povestit aseară episodul: "Mi-a dat întîi un pumn în gură, apoi trei palme, m-a lovit în spate și la coaste, iar la final mi-a aplicat un șut în cap!".

"Mîncarea a fost de neconsumat la pensiune"

De unde a pornit incidentul? Explică tot puștiul: "Cu o seară înainte ne-am cazat la pensiunea Alexia din Otopeni. Nici unul dintre băieți n-a luat cina, fiindcă mîncarea nu era bună. Fusese mămăligă cu brînză și smîntînă și cartofi pai cu piept de pui, uscat. Antrenorul s-a culcat pe la ora 21:00, fiindcă avea dureri de măsea, iar pe la 23:00, pentru că ne era foame, l-am rugat pe șofer să ne lase să mergem la un McDonald's aflat în apropiere. A refuzat, așa că am așteptat pînă a adormit și el, apoi vreo zece băieți ne-am dus pe jos pînă la restaurant. Se întîmpla pe la 1:00 noaptea! Am făcut maximum cinci minute pînă acolo. Dimineața, doamna de la recepție i-a transmis antrenorului ce s-a întîmplat și de aici a urmat reacția dînsului. La meci, pe mine m-a scos cu vreo zece minute înainte de pauză, iar după ce m-a lovit mi-a zis: «Să n-aud că scoți o vorbă pînă la Iași, că te mutilez!». Mă suspecta că am fost inițiatorul acțiunii de seara".

Petrache a fost demis

Între timp, Liviu Petrache a fost demis de CSMS Iași. Președintele clubului, Florin Prunea, a punctat că "e inadmisibil să ai un asemenea comportament, un astfel de om nu mai are ce să caute în sport! Am dispus și o anchetă internă vizavi de acest episod inacceptabil". Petrache n-a putut fi contactat pentru a-și prezenta punctul de vedere.

"Nu știu cum reacționam dacă eram la meci. Deocamdată nu am decis cum vom acționa, dacă mergem în instanță sau nu. Nu mă interesează să iau bani de la Petrache, vreau în primul rînd să se facă dreptate în acest caz"
Nicolae Tirișcă, tatăl jucătorului agresat

 
 

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (86)
896121543810934
Mihai Cristian Chirila  •  03 Noiembrie 2015, 21:24
Postat de qwerty007 pe 03 Noiembrie 2015, 01:17

Doar sa intamplat in Moldova,ce va mira????

Stii ce? Esti un spalat pe creier ***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

896121543810934
Mihai Cristian Chirila  •  03 Noiembrie 2015, 21:17
Postat de qwerty007 pe 03 Noiembrie 2015, 01:17

Doar sa intamplat in Moldova,ce va mira????

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

1148553528506270
Molocia Elena  •  03 Noiembrie 2015, 19:48
Postat de Petru Cristian Cirmaci pe 03 Noiembrie 2015, 19:44

Pai asta i antrenor?are noroc ca nu este fiul meu!! Esclus pe viata nenorocitul!!

Spui asta pentru ca nu-l cunosti pe acest FITOS.

Vezi toate comentariile (86)
Comentează