FOTBAL  »  LIGA 2  »  RAPID

VIDEO Vă mai aduceți aminte de el? Un fost portar al Rapidului a ajuns să joace la Campionatul Mondial de Fotbal pe plajă

FOTO: Gazeta Sporturilor
FOTO: Gazeta Sporturilor

Articol de GSP - Publicat joi, 04 mai 2017 22:09

Portughezul Elinton Andrade, fostul goalkeeper al celor de la Rapid și Olympique Marseille, participă în această perioadă la Campionatul Mondial de Fotbal pe plajă, care se desfășoară în Bahamas. 

Echipa Portugaliei s-a calificat în sferturile competiției, acolo unde va da peste Brazilia, iar Andrade este titular în poarta lusitanilor.

Începând cu 2015, Andrade a devenit portarul naționalei de fotbal pe plajă a Portugaliei. 

VIDEO cu rezumatul partidei dintre Portugalia și Emiratele Arabe Unite, meciul decisiv din grupe ce le-a adus lusitanilor calificarea în sferturi. 

Andrade a evoluat pentru Rapid între 2007 și 2009, alături de care a câștigat Supercupa României în 2007, în fața lui Dinamo. 

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
1422708764439236
Tudor Bogdan  •  05 Mai 2017, 09:16

Desigur, o noua mostra de "profesionalism" a unui pseudo-journalist platit la numar de "stiri" postate pe site. Evident, cu o cultura sportiva inexistenta. Am uitat ceva? A, da...materialul e, asa cum ii sta bine unui material de ziar "quality", nesemnata. Boss, Andrade e Brazilian, tati. Are cetatenie portugheza, da, dar e brazilian.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează