FOTBAL  »  LIGA 2  »  RAPID

Vînzarea Rapidului este foarte aproape: "Lucrurile sînt clare, mîine dimineaţă se semnează un precontract"

Articol de GSP - Publicat marti, 25 martie 2014 00:00 / Actualizat marti, 25 martie 2014 21:11

După ce Viorel Moldovan a declarat că au apărut probleme privind cumpărarea Rapidului, Nicolae Manea a povestit că a avut loc o nouă întîlnire în această seară.

Preşedintele Rapidului susţine că Viorel Moldovan va cumpăra echipa în cel mai scurt timp, întîlnirea din această seară fiind decisivă:

"Lucrurile sînt clare, s-au înţeles pentru cedarea Rapidului. Rapid a fost cedat lui Viorel Moldovan. E normal să ceară un audit în condiţiile în care preia echipa. Nu s-au semnat actele, dar mîine dimineaţă se semnează un precontract", a spus Nicolae Manea la Digisport.

Rapid poate intra însă în faliment pe 28 martie, cînd Tribunalul Bucureşti va decide dacă aprobă planul de reorganizare al clubului.

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (69)
dihorul
dihorul  •  27 Martie 2014, 17:48
Postat de unico_biancorossi pe 26 Martie 2014, 00:29

precontract ? ma rog, tot e bine, sper sa se finalizeze definitiv, dupa audit. precontractul este de ajuns pentru a se amana dosarul de insolventa... sa fie o facatura preconceputa ? poate nu e chiar asa, si poate ca moldovan chiar e de buna credinta iar aceasta cumparare a clubului rapid chiar este reala si bazata. personal am mai facut-o si o fac din nou : urez mult succes lui ufc rapid si rapidistilor de pretutindeni.

Asta e ca o factura proforma, doar ca sa sti cat ai de platit iar vanzatorul sa te creada client cu intentia de a cumpara. Te poti sterge la fund cu asa ceva, nu valoreaza nimic in real.

dihorul
dihorul  •  27 Martie 2014, 17:45

Au semnat? Metalizatul nu poate sa vanda decat 3 mici si o chifla uscata.

spivak
spivak  •  26 Martie 2014, 12:52

Tavria şi Sevastopol sunt deja trecute la federaţia rusă. Urmează Şerif Tiraspol şi ŢSKAKA.

Vezi toate comentariile (69)
Comentează