FOTBAL  »  LIGA 2  »  ACHIZIŢIE

Vlădoiu la Piteşti: "Nu vom lăsa Argeşul să moară!"

Articol de - Publicat miercuri, 30 iunie 2010 00:00

După ce a fost retrogradată la masa verde în vara lui 2009 pentru scandalul „Mită pentru arbitrii”, F.C. Argeş a ratat revenirea în prima Ligă, iar antrenorul Cristi Negru a fost demis. Miercuri, managerul clubului din Trivale, Cătălin Barbu i-a propus lui Jean Vlădoiu să preia postul de antrenor principal la F.C. Argeş, iar fosta glorie a alb violeţilor a acceptat fără rezerve.

"Vin cu sufletul la F.C. Argeş”

"Ştiu că la ora actuală, F.C. Argeş trece printr-o perioadă foarte grea, dar vin cu sufletul la clubul care m-a format şi de la care am plecat în fotbalul mare. Nu am discutat despre contractul meu, despre bani sau condiţii. Trebuie să vedem ce jucători vor rămâne din actualul lot, şi cu cine vom pleca la drum. La început vom alcătui un lot în majoritate cu jucători tineri şi foarte tineri, plus cei cu experienţă care vor să rămână cu sufletul alături de F.C. Argeş. Cel mai important lucru este că nu vom lăsa ca F.C. Argeş să moară şi vom duce brandul mai departe, indiferent de actuala situaţie şi criză financiară”, spunea Jean Vlădoiu.

Din cauza datoriilor nu s-a găsit un investitor

Primarul municipiului Piteşti, Tudor Pendiuc, a încercat să găsească un investitor care să preia clubul F.C. Argeş, dar eforturile au fost în zadar. Nimeni nu vine să preia clubul cu datorii care depăşesc 200 de miliarde de lei, plus investiţiile ulterioare.

Au dat afară bucătăresele, şoferul şi pe antrenorul Ilie Bărbulescu

Clubul F.C. Argeş trece printr-o situaţie deosebit de grea din punct de vedere financiar. Jucătorii nu şi-au primit salariile de aproape trei luni, şi pentru că echipa nu a promovat în Liga I, jucătorilor le-au fost înjumătăţite contractele. Managerul clubului, Cătălin Barbu, spune că jucătorii şi-au primit contractele până în luna martie, ca în Liga I, iar acum acestea fiind înjumătăţite, ei şi-au primit banii în avans, astfel că aceştia n-au cum depună acum memorii pentru a deveni jucători liberi.

S-au făcut şi reduceri de personal, astfel antrenorul Ilie Bărbulescu de la Centrul de Copii şi Juniori, şoferul de pe autocarul echipei, Vasile Olteanu, angajat de peste 30 de ani la club, şi cele două bucătărese au fost daţi afară în aceste zile.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (3)
digynho
digynho  •  01 Iulie 2010, 21:24

Sunt Stelist...dar imi doresc din tot sufletul ca FC Arges sa treaca peste perioada asta de kkt....sa vina unu cu bani ...sa salveze o istorie...si un club adevarat...

bobby09
bobby09  •  01 Iulie 2010, 20:00

Barbule, nu uita, sa mai su.gi si pu.la mea !!! AFARA cu Barbu !!!! Aducerea lui Jean Vladoiu e de bun augur, sa vedem cum se va descurca. Bafta Jeane !!

lucell
lucell  •  01 Iulie 2010, 01:34

pacat , sper ca vladoiu sa reuseasca ceva, ma gandesc ca e tanar si poate are ceva banuiti ca sa treaca cu vederea acum. argesul nu merita asa ceva...pacat

Vezi toate comentariile (3)
Comentează