FOTBAL  »  NATIONALA  »  LOT

3 convocări controversate! » Iordănescu a anunțat lotul pentru Lituania și Spania

Articol de GSP - Publicat vineri, 18 martie 2016 13:37

Selecționerul Anghel Iordănescu a anunțat lotul de 25 de jucători pentru meciurile amicale cu Lituania (23 martie - ora 20:00) și Spania (27 martie - ora 21:45). 

Iordănescu a surprins chemându-l la lot pe Florin Tănase de la Viitorul, fotbalist accidentat în acest moment și care traversează o perioadă foarte proastă din punct de vedere al evoluțiilor. 

De asemenea, Silviu Lung jr. abia a revenit după accidentare și n-a mai jucat de 3 meciuri, dar a fost preferat lui Niță, unul dintre cei mai în formă portari români ai momentului.

Al treilea semn de întrebare îl reprezintă Adrian Ropotan. Acesta a apărut la națională doar după transferul la Pandurii, echipa antrenată de Edward Iordănescu.

LOTUL COMPLET:

Portari: Ciprian Tătărușanu (Fiorentina), Costel Pantilimon (Watford), Silviu Lung (Astra Giurgiu)

Fundași: Cristian Săpunaru (Pandurii), Alexandru Mățel (Dinamo Zagreb), Vlad Chiricheș (SSC Napoli), Dragoș Grigore (Al Sailiya), Valerică Găman (Astra Giurgiu), Cosmin Moți (Ludogorets), Steliano Filip (Dinamo), Laszlo Sepsi (FC Nurnberg)

Mijlocași: Mihai Pintilii (FC Steaua București), Ovidiu Hoban (Hapoel Be'er Sheva), Adrian Ropotan (Pandurii), Adrian Popa (FC Steaua București), Gabriel Torje (Osmanlispor), Florin Tănase (FC Viitorul), Lucian Sânmărtean (Al Ittihad), Nicolae Stanciu (FC Steaua București)

Atacanți: Claudiu Keșeru (Ludogorets), Florin Andone (Cordoba), Raul Rusescu (Osmanlispor), Bogdan Stancu (Genclerbirigi), Ioan Hora (Pandurii), Andrei Ivan (CSU Craiova)

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (90)
980901405318627
Nick Marti  •  22 Martie 2016, 16:56

Nu inteleg cum de nu este convocat Maxim. Daca liga 1 din Turcia sau din Romania sunt mai tari decat Bundesliga, atunci Tata Puiu trebuie sa ramana selectioner pana in anul 2044. Felicitari domnule Iordanescu! A-ti facut selectia "corect". De ce va este frica de Becali si M.M.?

cornian
cornian  •  19 Martie 2016, 17:52
Postat de cornian pe 19 Martie 2016, 17:45

Doar a dat pasa de gol cu Finalanda in ultimul minut, si a inscris al treilea gol cu Feroe, in rest nu, "n-are deloc realizari la nationala".

Plus acum ~ 3 saptamani a fost inclus in echipa etapei in Bundesliga, dar poate o fi accidentat... http://www.gsp.ro/international/stranieri/maxim-impresioneaza-din-nou-romanul-in-echipa-ideala-a-etapei-in-bundesliga-471304.html

cornian
cornian  •  19 Martie 2016, 17:45
Postat de chromophobia pe 18 Martie 2016, 14:39

Maxim n-are deloc realizari la nationala.Ivan seamana cu el la caracter

Doar a dat pasa de gol cu Finalanda in ultimul minut, si a inscris al treilea gol cu Feroe, in rest nu, "n-are deloc realizari la nationala".

Vezi toate comentariile (90)
Comentează