FOTBAL  »  NATIONALA  »  FCSB

3 jucători sunt ca și plecați de la FCSB! Doi dintre ei nu au fost luați în cantonament + Toți au concurență puternică pe post

FOTO: Ștefan Constantin
FOTO: Ștefan Constantin

Articol de GSP - Publicat miercuri, 14 iunie 2017 17:34

FCSB a ajuns vineri seară în Slovacia, iar jucătorii au efectuat deja câteva ședințe de pregătire sub comanda noului antrenor, Nicolae Dică.

Sunt totuși și fotbaliști care au șanse tot mai mici de a juca la FCSB. Doi dintre ei nici nu au fost luați în cantonament, în timp ce unul are concurență puternică pe post.

Sulley Muniru: nu a fost luat în cantonament, fiind la București. Este destul de activ pe rețelele de socializare și probabil așteaptă o ofertă pentru a putea pleca. 

Concurenți pe post:  Mihai Pintilii, Vlad Achim, Ov. Popescu, Boldrin

Alexandru Tudorie: deși este în cantonamentul din Slovacia, are șanse minime de a juca. Există posibilitatea ca și el să plece în această vară, jucând foarte puțin în ultimul an la formația roș-albastră.

Concurenți pe post: Alibec, Gnohere

Dan Popescu: revenit la FCSB după împrumutul la Concordia Chiajna, fotbalistul n-a fost luat în cantonament și n-are nici o șansă de a continua la vicecampioana României. Nu doar faptul că a intrat pe lista neagră a patronului îl scoate din calcule, ci și concurența acerbă. 

Concurenți pe post: Momcilovici, Morais 

Cantonamentul din Slovacia are loc între 9 și 22 iunie, iar steliștii sunt cazați într-o bază de cinci stele din localitatea Samorin.  

Cel de-al doilea turneu de pregătire al ros-albaștrilor se va desfașura între 25 iunie și 8 iulie în Olanda, la Apeldoorn.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (8)
manutd.steaua
manutd.steaua  •  14 Iunie 2017, 20:09
Postat de Misu Mihai pe 14 Iunie 2017, 18:38

Jucatori buni terminati de FCSB !

Daca sunt asa de buni,***!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

luciann
luciann  •  14 Iunie 2017, 18:56

Si de vineri pănă acum ati dormit!?:)))

tanasevictor
tanasevictor  •  14 Iunie 2017, 18:49

Hai sa fim seriosi Muniru alterna faze bune cu faze in care devenea pericol pentru echipa Tudorie a avut multe sanse de care nu a profitat

Vezi toate comentariile (8)
Comentează