FOTBAL  »  NATIONALA  »  ROMÂNIA- OLANDA, MARŢI, ORA 21:00, PROTV, GSP.RO

6 schimbări » Contra pregăteşte mai multe modificări în echipa de start pentru Olanda, ultimul meci al naţionalei în 2017

Articol de - Publicat duminica, 12 noiembrie 2017 09:00

Cu un lot de 29 de jucători convocaţi pentru "dubla" cu Turcia şi cu Olanda, Cosmin Contra gândeşte o cu totul altă echipă de start pentru întâlnirea cu batavii, marți, ora 21:00 (Pro TV, liveTEXT, VIDEO, FOTO pe GSP.ro).

Cel mai probabil, Ciprian Tătăruşanu, titularul postului de portar, lăsat pe bancă împotriva Turciei, va reveni în poarta echipei naţionale.

Săpunaru are încă probleme

Accidentat la tendonul piciorului drept în partida cu Turcia, Cristi Săpunaru s-a antrenat ieri separat. Dacă fundaşul lui Kayserispor nu va putea juca, în locul său va intra Mihai Bălaşa, cel care l-a şi înlocuit în disputa cu elevii lui Mircea Lucescu. Cuplul de fundaşi centrali Chiricheş - Dr. Grigore ar urma să înceapă şi partida cu olandezii. O altă schimbare în linia defensivă ar fi folosirea ca titular a lui Cristi Ganea, în locul lui Toşca.

Hoban, Chipciu, Andone

Surse din preajma echipei naţionale susţin că selecţionerul gândeşte câteva modificări în celelalte compartimente. Pe linia mijlocaşilor la închidere, Ovidiu Hoban ar urma să-l înlocuiască pe Pintilii. Nu e un secret, se ştie că jucătorul celor de la FCSB se recuperează mai greu, iar el a fost integralist cu turcii.

Stanciu, Budescu şi Grozav ar rămâne în formula de start, unde doar Alexandru Chipciu ar urma să îi ia locul lui Ciprian Deac. În fine, în meciul împotriva Olandei, Florin Andone ar urma să intre titular în locul lui Keşeru. 

Echipa probabilă a României cu Olanda

Tătăruşanu - Săpunaru (Bălaşa), Chiricheş, Dr. Grigore, Cr. Ganea - Hoban, Stanciu - Chipciu, Budescu, Grozav - Fl. Andone

Ultimul meci pentru Advocaat

Olandezii au anunţat lotul care va face deplasarea la Bucureşti pentru meciul de marţi, cu România. Selecţionerul Dick Advocaat a anunţat că acesta este ultimul său joc la cârma batavilor, după ce a ratat calificarea la Mondialul 2018, "lalelele" clasându-se pe locul 3 în grupa preliminară, după Franţa şi Suedia. 

253,5milioane de euro este, conform transfermarkt.de, cota de piaţă a lotului Olandei, care e pe 20 în clasamentul FIFA

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (8)
haideusicfr
haideusicfr  •  12 Noiembrie 2017, 17:12
Postat de Criss Criss pe 12 Noiembrie 2017, 11:29

Dacă şi Contra e antrenor eu sunt ministru.Cum să joci mereu cu Stancu şi Chipciu care sunt rezerve,iar pe Torje să îl ții pe bancă.În atac joci cu Andone care e varză,nu a dat decât un gol în amicale iar pe Țucudean să nu îl iei?O să se umple de glorie Contra aşa cum a făcut şi la Dinamo.Îl mai are şi pe Mutu care o să-l ajute.

E un meci amical , o oportunitate de a incerca si alti jucatori.

499700600237659
Criss Criss  •  12 Noiembrie 2017, 11:29

Dacă şi Contra e antrenor eu sunt ministru.Cum să joci mereu cu Stancu şi Chipciu care sunt rezerve,iar pe Torje să îl ții pe bancă.În atac joci cu Andone care e varză,nu a dat decât un gol în amicale iar pe Țucudean să nu îl iei?O să se umple de glorie Contra aşa cum a făcut şi la Dinamo.Îl mai are şi pe Mutu care o să-l ajute.

1059109910783295
Luci Luci  •  12 Noiembrie 2017, 11:25

Greseala mare, Latovlevici si Maxim trebuiau sa fie in teren in locul lui Ganea si Hoban.

Vezi toate comentariile (8)
Comentează