FOTBAL  »  NATIONALA  »  STEAUA

8 stelişti la naţionala României! Lotul convocat de Victor Piţurcă pentru meciurile cu Ungaria şi Finlanda

Articol de GSP - Publicat duminica, 05 octombrie 2014 00:00 / Actualizat duminica, 05 octombrie 2014 23:25

Victor Piţurcă a anunţat în această seară lotul României pentru meciurile cu Ungaria şi Finlanda, contînd pentru preliminariile Euro 2016.
10 dintre titularii pe care Costel Gâlcă i-a folosit la meciul cu Oţelul, 3-0, au fost anunţaţi că vor fi la echipele lor naţionale începînd de azi. Arlauskis merge la Lituania, Varela la naţionala Insulelor Capului Verde, Szukala la Polonia, iar restul vor ajunge sub comanda lui Victor Piţurcă, mai puţin Paul Papp. În locul său a fost preferat Srgian Luchin, rezervă la Galaţi.

Pe lîngă cei 8 jucători ai Stelei, Piţi a mai convocat numai doi jucători din campionatul intern, Silviu Lung Jr. şi Gabriel Enache de la Astra.

Meciul dintre România şi Ungaria va avea loc sîmbătă, de la ora 19:00, în timp ce partida cu Finlanda e programată pentru marţi, de la ora 21:45. Ambele vor fi transmise de TVR 1 şi liveTEXT pe GSP.RO.

Lotul convocat de Victor Piţurcă:
Portari: Ciprian Tătăruşanu (Fiorentina), Costel Pantilimon (Sunderland), Silviu Lung Jr. (Astra)

Fundaşi: Vlad Chiricheş (Tottenham), Dorin Goian (Asteras), Florin Gardoş (Southampton), Dragoş Grigore (Toulouse), Cosmin Moţi (Ludogoreţ), Răzvan Raţ (PAOK Salonic), Srgian Luchin ( Steaua), Iasmin Latovlevici (Steaua)

Mijlocaşi: Ovidiu Hoban (Hapoel Beer Sheva), Mihai Pintilii (Al Hilal), Andrei Prepeliţă (Steaua) Gabriel Torje (Konyaspor), Gabriel Enache (Astra) Alexandru Maxim (Stuttgart), Alexandru Chipciu (Steaua), Cristi Tănase (Steaua), Lucian Sînmărtean (Steaua)

Atacanţi: Ciprian Marica (Konyaspor), Bogdan Stancu (Genclerbirligi), Claudiu Keşeru (Steaua), Raul Rusescu (Steaua)


„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (154)
daculliber
daculliber  •  06 Octombrie 2014, 19:45

Latovlevici? Prepelita?Luchin? Tanase? Rusescu? Primii doi sint total iesiti din forma, iar ceilalti trei nu au deloc meciuri in picioare! Barbugiul continua sa-si bata joc de selectie, sfidind o tara intreaga prin tupeul de borfas cu care refuza sa plece... De ce nu i-o fi chemat si pe Cocis si pe Florescu, ca sa fie tacimul complet?

calinescu_
calinescu_  •  06 Octombrie 2014, 17:26

VALY LAZAR SI MARIUS ALEXE SUNT MAI BUNI CA TOTI STELISTII LA UN LOC ....!!!!! O RUSHINE DE ANTRENOR ISI BATE JOC DE PUTINELE VALORI ADEVARATE DIN FOTBALUL ROMANESC .....!!!!!! RUSHINE IAR ATI PRIVATIZAT NATIONALA ROMANIEI ....!!!!

sibelius
sibelius  •  06 Octombrie 2014, 15:31
Postat de ares123 pe 06 Octombrie 2014, 14:21

Ar fi mers si Pancu...dar are probleme cu prostata si trebuie sa urineze din 15 in 15 minute.

Mai erau Maftei si N'Doye disponibili

Vezi toate comentariile (154)
Comentează