FOTBAL  »  NATIONALA  »  FRF

A fost coleg cu Lupescu la Dinamo și acum îl atacă după ce și-a anunțat candidatura la FRF: "Pe ce îl votează lumea? Oricine vine în locul lui Burleanu va fi mai rău"

Articol de GSP - Publicat miercuri, 14 februarie 2018 14:33

Dănuț Lupu și Ionuț Lupescu sunt certați de 30 de ani. Foști coechipieri în marea echipă a lui Dinamo de la finele anului '80, ei nu s-au simpatizat nici atunci, nici acum.

Lupu a vorbit despre candidatura lui Ionuț Lupescu pentru președinția FRF și l-a atacat pe fostul șef al Comisiei Tehnice de la UEFA.

"Dacă vii în ultimul moment și-ți anunți candidatura, eu ce să înțeleg? Eu îl voi susține pe Burleanu, nu mă vând. Eu, în locul lui Lupescu, nu plecam niciodată de la UEFA. De ce nu a venit până acum? A stat să-i garanteze altcineva că va ieși președinte? Atunci să nu ne mai mirăm de jocurile de culise ale altora. Trebuia să facă un proiect. Pe ce îl votează lumea? Și-a anunțat candidatura, dar nu știm pe ce se bazează. Să-l voteze doar pentru că-l cheamă Lupescu?

E rău Burleanu și nu-l vor cluburile? Oricine ar veni în locul lui Burleanu va fi mai rău, chiar dacă îl cheamă Prunea, Lupescu sau Lupu. Cel nou care va veni, dacă va fi o schimbare, îi va da afară pe toți și vom pierde doi ani. După mine, funcția de președinte al Federației nici nu e importantă, ești șef doar peste echipa națională", a declarat Lupu pentru ziarul Libertatea.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (13)
1498434707123363
Dumitru Neculai  •  14 Februarie 2018, 20:03

mai lupulica tu crezi ca Ionut ar fi venit asa ca surdu an toba? cum crezi ca renunta la ce are pentru a ancerca o alegere de 80% depasiti de FOTBAL tu mergi pe cartea burleanu fiindca daca iese lupescu te stie deci nu primesti osut pe burleanu al pacalesti cum si altii lau pacalit si anparte mingi prin tara

romeverest
romeverest  •  14 Februarie 2018, 19:23

Cine mai da importanta parerilor lui Danut Lupu ?? Ce a reprezentat el pentru fotbalul romanesc ?? Aproape nimic....sau poate arestarea lui din Grecia !! Un zero barat !!

godot
godot  •  14 Februarie 2018, 18:09

Se pare că, în cazul lui Lupu, închisoarea nu și-a îndeplinit rolul corecțional.

Vezi toate comentariile (13)
Comentează