FOTBAL  »  NATIONALA  »  ACCIDENTARE

A fugit la "Pompi"! Alibec s-a consultat cu fostul medic al naționalei în privința accidentării suferite la EURO

Articol de GSP - Publicat vineri, 24 iunie 2016 00:00

Denis Alibec, 25 de ani, va fi nevoit să facă o pauză de două luni, lucru decis de Pompiliu Popescu, fostul medic al naționalei, nu de proaspătul numit în funcție, Laurenţiu Oproiu

Denis Alibec s-a accidentat grav în minutul 54 al meciului cu Albania de la Euro. Jucătorul n-a stat pe gânduri și, imediat după revenirea în țară, a dat fuga la clinica doctorului Pompiliu Popescu, unde a făcut un control amănunțit. Asta în ciuda faptului că relațiile dintre fostul medic al naționalei și conducerea FRF nu sunt deloc bune, după ce acesta a fost dat afară cu o lună înainte de Euro.

"N-am nimic cu medicii de la națională, să nu se înțeleagă greșit. Dar domnul Popescu mă știe bine și altfel mă poate sfătui în perioada asta. Am încredere în dânsul, de fiecare dată când am avut probleme el m-a tratat", a comentat Alibec.

Sursele Gazetei spun că nu numai Alibec a decis să apeleze la "Pompi", ci și alți "tricolori" care au probleme medicale după turneul final. Acesta le cunoaște tuturor istoricul medical și, în plus, este bun prieten cu majoritatea oamenilor de la lot, care au criticat decizia FRF de a-l demite.

Scapă de cuțit la picior, nu și la mână

Vestea primită din partea lui Pompiliu Popescu este bună pentru Denis. Leziunea de la ligamentul colateral de care suferă atacantul nu necesită operația. Va fi nevoie să stea o perioadă cu piciorul imobilizat, după care va urma perioada de refacere. Mai neplăcute sunt problemele lui Denis de la mână, unde va trebui să se opereze după ce se întoarce din vacanță.

Astra își ia atacant de "afară"

Cum problemele lui Denis Alibec sunt destul de mari și va rata atât startul campionatului, cât și ambele meciuri din turul 3 preliminar al UEFA Champions League, giurgiuvenii au nevoie de încă un vârf, pe acest post fiind doar Daniel Niculae și Daniel Florea. Sursele GSP.RO susțin că la începutul săptămânii viitoare va fi prezentat un atacant din străinătate, asta și pentru că piața din România este săracă în oferte, iar prețurile sunt considerate mari de giurgiuveni.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează