FOTBAL  »  NATIONALA  »  FRF

A început campania pentru șefia FRF » Burleanu, contrat de Balaj: "Ar fi culmea să-i demoralizeze pe cei pe care-i plătește"

Foto: Cristi Preda/Gazeta Sporturilor
Foto: Cristi Preda/Gazeta Sporturilor

Articol de GSP - Publicat duminica, 01 octombrie 2017 23:12

Răzvan Burleanu este sigur că va câștiga cel de-al doilea mandat la conducerea Federației, însă este contrazis de Cristi Balaj, care critică discursul actualului președinte FRF.

"Indiferent cine va candida, vă asigur că voi câștiga alegerile", este mesajul încrezător transmis de Burleanu, conform TV Telekom Sport.

Acesta a fost însă contrazis de fostul arbitru Cristi Balaj, care a adăugat că cel care va fi contracandidatul lui Răzvan Burleanu ar trebui să se axeze pe redresarea fotbalului românesc.

"E un discurs de politician, ar fi fost chiar culmea să-i demoralizeze pe cei pe care-i plătește. Vorbim de interese personale. Îi plătește pe cei care votează cu bani de la UEFA.

Ținta celui care candidează nu ar trebui să fie Burleanu, ar trebui să fie restabilizarea fotbalului românesc", a spus Balaj la TV Telekom Sport.

Alegerile pentru șefia Federației Române de Fotbal vor avea loc în martie 2018. 

Dosar-ȘOC în Spania! Starul Barcelonei a dezinfectat camera, „de cei care nu-s musulmani”, apoi a vandalizat o vilă de lux, cu 7 dormitoare: perdele transformate în „hamuri și leagăne sexuale”! Tribunalul anunță: „Sunt 500 de poze la dosar”

Constantin Gâlcă, noul antrenor al Universității Craiova! Acord cu Mihai Rotaru


Comentarii (6)
1498434707123363
Dumitru Neculai  •  02 Octombrie 2017, 09:29

DACA CEI DE SUS VREA SCHIMBAREA SE VA FACE DACA NU RAMANE LUPTA DIN SPATELE FRONTULUI CINE PIERDE TARA

ray51
ray51  •  02 Octombrie 2017, 08:58

"Vorbim de interese personale. Îi plătește pe cei care votează cu bani de la UEFA." - d-le Balaj, fiti mai specific. Care sunt 'votantii' platiti si cum o face cu banii de la UEFA ??? Daca stiti dvs, mai stiu isi altii. De ce tac???

166519390404871
Cristian Gherasim  •  02 Octombrie 2017, 07:23

Poate daca scapam de Burleanu mai respira si arbitrajul romanesc.Nu vom mai fi nevoiti sa vedem goluri dupa preluari de handbal,penalty-uri inventate,altele clare ca lumina zilei neacordate,cartonase inventate sau date prea usor ,altele clare neacordate.Poate regulamentele vor fi aceleasi pentru toti.Nu vom mai vedea un Coltescu arbitrand imediat dupa un meci Botosani -Iasi.Poate nu vom mai fi nevoiti sa vedem moaca unui Barsan,Comanescu ,Sfesnic,Petrescu prin Liga 1.Daca scapam de astia vom avea fotbal si la nivel de club si nationala.

Vezi toate comentariile (6)
Comentează