FOTBAL  »  NATIONALA  »  BĂTAIE

Aburiţi de alcool, Tamaş şi Pancu s-au caftit într-un local: "Directă în ochi, croşeu în nas" » Explicaţii halucinante

Fotomontaj: Dan Bucur
Fotomontaj: Dan Bucur

Articol de - Publicat miercuri, 09 octombrie 2013 00:00 / Actualizat miercuri, 09 octombrie 2013 11:42

Căpitanul Rapidului ar fi încheiat episodul şi cu un ochi vînăt, potrivit cancan.ro. Aflat în alt restaurant, ”arbitrul” Mutu l-a chemat la el pe Tamaş spre a-l potoli


Tripleta Mutu - Pancu - Tamaş era nelipsită pînă nu demult de la acţiunile echipei naţionale. Acum însă, cei trei au fost eroii un episod şocant petrecut duminică noaptea în Bucureşti. Potrivit cancan.ro, Tamaş şi Pancu s-ar fi întîlnit într-un local din Capitală pentru a sta la un pahar de vin, dar, la un moment dat, spiritele s-au încins, iar Tamaş l-ar fi executat pe rapidist cu un pumn în figură!

Publicaţia online susţine că " Daniel Pancu a «fluierat» începutul meciului cînd l-a înjurat pe Tamaş de mamă. Lucrurile au luat-o razna, iar Tamaş l-a lovit fulgerător pe Pancu.O directă de dreapta în ochi şi un croşeu în nas. Pancu s-a ridicat şi bătălia s-a reluat printre mese şi scaune".

A aruncat în Dîmboviţa un ceas de 18.000 de euro!
La scandal ar fi participat şi un amic al giuleşteanului, Dragoş, iar la un moment dat în bar au apărut şi cuplul Alexe - Kiriţă, ambii fiind chemaţi la locaţie de Tamaş pentru a continua petrecerea, susţine tot cancan.ro. Mai spre dimineaţă, Tamaş s-a mutat într-un alt restaurant, unde ar fi fost chemat de Mutu, care a încercat să-l liniştească. Pe drum însă, nervos, fostul fundaş de la West Bromwich Albion şi-ar fi aruncat în Dîmboviţa un ceas de 18.000 de euro!

"N-a fost nici o bătaie!"
Ieri, Pancu a fost surprins de cancan.ro cu ochii vineţi, ascunşi însă sub o pereche de ochelari. Rapidistul a avut o explicaţie bizară, pentru Mediafax: "Tamaş m-a găsit într-un restaurant. Discutam despre săriturile la cap şi el, fiind mai euforic, a insistat să-mi arate cum se sare în Anglia. Şi cînd am sărit amîndoi, m-a lovit cu cotul în nas şi puţin la ochiul drept. Mi-a spart un vas de sînge din nas. Asta a fost tot, nici o bătaie!".


"Cu nebunii nu e bine să sari la cap. Tamaş e un nebun, ce să-i faci! Dar dacă o să ne întîlnim pe teren o să sar şi eu ca în Anglia, că acum ştiu cum se sare acolo"
Daniel Pancu, atacant Rapid

90 de selecţii au împreună la echipa naţională Tamaş (63) şi Pancu (27)

Dorit de CFR Cluj
Cu un dosar penal aflat pe rol, vezi incidentul din mai, cînd s-a îmbătat, a spart uşa unui bloc din Bucureşti şi s-a certat cu poliţiştii, plus episodul de duminică seara, Tamaş încearcă în paralel să-şi găsească şi o echipă. Liber de contract, el ar fi în negocieri cu CFR Cluj! "Nu ştiu nimic, dar dacă se va întîmpla îl aştept cu plăcere! Nu mă interesează ce face în afara terenului, vreau să văd ce poate pe gazon!", a spus antrenorul Petre Grigoraş la DigiSport.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (77)
cristid.
cristid.  •  09 Octombrie 2013, 19:24
Postat de mariuss72 pe 09 Octombrie 2013, 09:04

Bine ca nu s-au gasit si cu Nikolici, ca iesea macel...

Macelareau impreuna sticlele de vin, impreuna cu Dorin Semeghin, alta spaima :)

dmalex
dmalex  •  09 Octombrie 2013, 18:09
Postat de nicco pe 09 Octombrie 2013, 12:15

Ha, ha, ha! Pancu tine in viata Rapidul! Unde? In divizia B! Pe cand il va tine in viata in liga a III-a?

ce legatura are adi popa cu doi betivi?????Comentariul tău...

ticutroya
ticutroya  •  09 Octombrie 2013, 15:07
Postat de nicco pe 09 Octombrie 2013, 12:15

Ha, ha, ha! Pancu tine in viata Rapidul! Unde? In divizia B! Pe cand il va tine in viata in liga a III-a?

Fa scroafo , taci fa din gura !

Vezi toate comentariile (77)
Comentează