FOTBAL  »  NATIONALA  »  METROSPORT

Acasă la un erou » Belodedici și Vlădoiu au vizitat un plutonier rănit grav în Irak

Articol de GSP - Publicat sambata, 30 aprilie 2016 00:00

Foștii internaționali Miodrag Belodedici și Jean Vlădoiu l-au vizitat pe Daniel Porumb, plutonierul în retragere care, în aprilie 2007, a fost rănit grav într-o misiune în Irak.

"Nu regret nimic, așa mi-a fost scris. M-am dus în Irak pentru că iubeam armata și doream să-mi fac un viitor mai bun. Culmea este că atunci când eram puștan mă gândeam cum să o fentez ca să nu plec de acasă. Așa a fost să fie!", a spus Daniel.

Întâlnirea a durat mai bine de o oră. Vlădoiu și Belodedici i-au dăruit un tricou al echipei naționale cu autografele lor și l-au invitat la meciul amical cu Georgia, programat pe 3 iunie.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (6)
1170944962924568
Samir Mitrea  •  01 Mai 2016, 01:14
Postat de Dan Serban pe 30 Aprilie 2016, 16:06

De unde pana unde "erou" cumva a luptat in al 2-lea razboi mondial ? Sa dus in irak ptr. bani si din păcate sa intors invalid asumandusi acest risc Deci nu mai faceți eroi toti mercenari mai eroi sunt cei ce muncesc im tara cate 12 ore la patron sa le plătească lor pensiile si soldele de mii de lei Deci cand gasitii un soldat care a luptat ptr apararea României efectiv desi fie vorba intre noi nu mai are ce apara facetol erou pana atunci ramane un mercenar angrenat intrun conflict cu acordul lui si platit ptr.acest lucru.

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

228646420859381
Marin Apostol  •  30 Aprilie 2016, 21:57

prietene...gicab....erou e ăla care a avut un "accident de munca" iar pe haina purta tricolorul României. ..nu însemnele unui combinat siderurgic....

gicab
gicab  •  30 Aprilie 2016, 19:36

Totuși cineva tot se ducea acolo cu voia ori fără voia lui, țara asta trebuia reprezentata acolo, eu ma refeream strict la explicația din DEX, despre privat... Am văzut la tv câți sunt cercetați pentru evaziune fiscală, așa ca mai puțin cu taxele... Oricum asta se întâmpla in orice țara a lumii... Privatu da bani la buget, iar statul ii direcționează pe necesitați.

Vezi toate comentariile (6)
Comentează