FOTBAL  »  NATIONALA  »  ROMÂNIA-UNGARIA 1-1

Adevărul despre Lucian Sînmărtean: nu e accidentat, l-a scos Victor Piţurcă!

Lucian Sînmărtean, foto: Libertatea
Lucian Sînmărtean, foto: Libertatea

Articol de GSP - Publicat luni, 13 octombrie 2014 00:00 / Actualizat luni, 13 octombrie 2014 15:41

Cei din ”naţională” au răspîndit varianta că schimbarea lui Lucian Sînmărtean, omul meciului, ar fi din cauza unei accidentări, poate chiar ruptură musculară.

De fapt, surse din echipă au confirmat pentru ziar că Sînmărtean nu avea nimic, iar decizia schimbării i-a aparţinut exclusiv lui Piţurcă!

Lucian Sînmărtean a fost al doilea " tricolor" înlocuit sîmbătă. "A suferit o contractură la ischiogambierii de la coapsa stîngă", a punctat frf.ro.

Surse din cadrul lotului spun însă că Sînmărtean n-a fost schimbat pentru că ar fi fost accidentat, ci pentru că aşa a gîndit Piţurcă jocul! "El va juca la Helsinki", au punctat sursele Gazetei.

CUM AR PUTEA ARĂTA ROMÂNIA MÎINE, CLICK AICI

Dosar-ȘOC în Spania! Starul Barcelonei a dezinfectat camera, „de cei care nu-s musulmani”, apoi a vandalizat o vilă de lux, cu 7 dormitoare: perdele transformate în „hamuri și leagăne sexuale”! Tribunalul anunță: „Sunt 500 de poze la dosar”

Constantin Gâlcă, noul antrenor al Universității Craiova! Acord cu Mihai Rotaru


Comentarii (77)
unico_biancorossi
unico_biancorossi  •  14 Octombrie 2014, 03:45
Postat de vasilescugeo pe 13 Octombrie 2014, 12:19

Cu un lot atata de valoros cu jucatori care vin de la super echipe precum real barca bayern chelsea dortmund Piturca nu a reusit sa scoata decat un egal. Pai noi trebuia sa fin cel putin campionii lumii doar ca astia de la uefa ne pun bete in roate!

..))

unico_biancorossi
unico_biancorossi  •  14 Octombrie 2014, 03:40
Postat de rozu pe 13 Octombrie 2014, 17:58

sanmartean era mort, nu mai putea de prin minutul 30. pasa de gol a dat'o mai mult stand in fund si fumand o tigara... insa, daca dorea sa tina de rezultat, eu il scoteam pe maxim si'l baga pe luchin, fundas dreapta, iar pe chiriches il indesam intre hoban si pintilii, acolo unde erau gaurile lasate de maxim, chipciu si sanmartean, acesta din momentul in care a pus mainile in sold. il scoteam si pe chipciu si'l bagam pe torje. nebunu' asta odihnit ara terenu' si capsa tibii unguresti, nu juca ca o domnisoara... adevarul este ca barbugiul a cerut sa se tina de rezultat, dar nu a stiut cum sa ajute echipa sa faca asta! pentru asa ceva trebuie sa ai meserie pe tine...

destul de just.

demolarii
demolarii  •  13 Octombrie 2014, 23:06

Trist, daca Sanmartean la 36 de ani a reusit sa devina importat pentru nationala, inseamna ca din area de selectie actuala nu exista jucatori la fel de utili ca cei care pana la varsta asta l-au tinut in afara lotului. Cu tot cu ratatele calificari.

Vezi toate comentariile (77)
Comentează