FOTBAL  »  NATIONALA  »  ROMÂNIA

Aducerea lui Cosmin Olăroiu ar reprezenta o triplă lovitură » România ar beneficia din nou de doi jucători foarte importanţi

Articol de GSP - Publicat luni, 20 octombrie 2014 00:00 / Actualizat luni, 20 octombrie 2014 17:01

Unul dintre principalele nume de pe lista lui Răzvan Burleanu pentru postul de selecţioner este cel al lui Cosmin Olăroiu. Dacă cei doi se vor înţelege, România ar avea un mare avantaj. 
Preşedintele LPF, Gino Iorgulescu, care este un bun prieten al lui Olăroiu, a vorbit cu antrenorul lui Al Ahli şi a recunoscut că acesta ar agrea o propunere din partea naţionalei.

"Eu am discutat cu Olăroiu şi mi-a spus că renunţă la bani, renunţă la tot pentru echipa naţională. Din păcate, el este sub contract în momentul de faţă.

Dacă federaţia se înţelege cu clubul lui, atunci Olăroiu este dispus să vină la naţională", a spus Iorgulescu.

Revin Săpunaru şi Rădoi?
Dacă Răzvan Burleanu ar reuşi să-l convingă pe Olăroiu să revină, acesta ar putea să-i readucă pe Mirel Rădoi şi Cristi Săpunaru, doi jucători care nu au mai venit la naţională din diferite motive.

Primul ar putea fi convins de Olăroiu să revină. Rădoi a refuzat să mai accepte să vină la naţională din cauza fostei conduceri a FRF, în timp ce Săpunaru a avut un conflict cu Victor Piţurcă. Acesta deja a anunţat că dacă va fi chemat, va accepta cu plăcere să joace din nou pentru naţională.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (25)
steaua1986forever
steaua1986forever  •  22 Octombrie 2014, 12:34
Postat de huskydog17 pe 21 Octombrie 2014, 17:22

Dar atunci sa vina si Petre Marin

mai catelus, petre marin s-a retras de mult....pancu inca mai joaca. Ce sa caute Sapunaru? Ala care se antreneaza prin parcuri pentru ca nu are echipa? Care e diferenta intre situatia lui si a lui Nicolita? Iar Radoi, nu mai are treaba cu fotbalul...ce naiba sa mai faca la Nationala?

huskydog17
huskydog17  •  21 Octombrie 2014, 17:22
Postat de valah1986campionii.europei pe 20 Octombrie 2014, 17:58

Ati uitat de Pancu, poate revine si el.

Dar atunci sa vina si Petre Marin

andytheblue
andytheblue  •  21 Octombrie 2014, 11:29

Olaroiu este cel mai bun antrenor din ROmania ! Restul sunt prostii si aberatii!

Vezi toate comentariile (25)
Comentează