FOTBAL  »  NATIONALA  »  POLONIA - ROMÂNIA 3-1

Aducerea lui Daum este din nou criticată, după meciul cu Polonia: "E un antrenor expirat, fără legătură cu realitatea"

Foto: Raed Krishan
Foto: Raed Krishan

Articol de GSP - Publicat sambata, 10 iunie 2017 23:39

Cornel Dinu a criticat Federația pentru decizia de a-l aduce pe Christoph Daum pe banca echipei naționale și îl consideră pe tehnicianul neamț nepotrivit pentru mediul din România.

"Nu ne trebuia antrenor străin, că noi ne descurcăm cu cei care ne vorbesc aceeași limbă. Este un antrenor expirat din toate punctele de vedere.

În plină construcție cu o generație nouă, cu un nou ciclu, trebuie să vii cu un antrenor care a mai făcut astfel de stagii și astfel de etape de construcție. Daum a fost un îngrijitor de vorbe, care nu au avut nicio legătură cu realitatea", a spus Cornel Dinu la TV Dolce Sport.

Acesta i-a criticat și pe Vlad Chiricheș și pe Cristi Săpunaru: "Chiricheș e un jucător care a jucat foarte puțin la Napoli, Săpunaru este depășit, penalty-ul făcut e elocvent, a fost fără sens".

După meciul de la Varșovia, România păstrează șanse infime de a se califica la Campionatul Mondial din Rusia (detalii AICI).

CLASAMENTUL GRUPEI E:

Echipă Puncte
1.  Polonia 16p
2. Muntenegru 10
3. Danemarca 10
4. România 6
5. Armenia 6
6. Kazahstan 2

Meciurile următoare: 

1 septembrie 2017: Kazahstan- Muntenegru, Danemarca- Polonia, România- Armenia
4 septembrie 2017: Armenia- Danemarca, Muntenegru- România, Polonia- Kazahstan
5 octombrie 2017: România-Kazahstan, Muntenegru-Danemarca, Armenia-Polonia
8 octombrie 2017: Danemarca- România, Kazahstan- Armenia, Polonia-Muntenegru

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (4)
corsair83
corsair83  •  11 Iunie 2017, 10:30

Ca suporter infocat sa auzi in timpul meciului ca selectionerul Poloniei are doar 60% din cat incaseaza Daum iti vine sa urli. Burleanu principalul vinovat cu contractele lui cu tot, cu amatorismul lui in fotbal cu situatia penibila in care a ajuns Nationala cu atitudinea lui aroganta. Dupa rusinea de aseara asteptam marele meci cu Chile si rog camerele sa fie pe el cum ranjeste si cinsteste cu cei 250 de flamanzi carora le-a pregatit o masa calda, cazare pe banii lui bineinteles - doar avem toate motivele sa ne bucuram de un nou meci al nationalei.

1615275382087697
Yuri Firsov  •  11 Iunie 2017, 08:22

ADUCEREA D-LUI DAUM A FOST IDEEA 100% ""PROASTA SI IDIOATA""A ACESTUI ""INCOLORFRICA DEOARECE A""BAGAT MANA??IN BANII FRF DAR MAI BINE PLEACA EL DWECAT SA-L IA ORGANELE ABILITATE!!!ACUM PSD-ul SI PONTA NU-I MAI VAD ""TINANDU-L IN BRATE""PE ACEST OM CARE A NENOROCIT FOTBALUL ROMANESC!!!!

samertx
samertx  •  11 Iunie 2017, 03:41
Postat de mioriticul pe 11 Iunie 2017, 00:29

Vorbise Vinu

Și o zise bine!

Vezi toate comentariile (4)
Comentează