FOTBAL  »  NATIONALA  »  ROMÂNIA

Alarmă la "națională"! Florin Andone, în pericol să rateze EURO: "Dacă nu vine până pe 29 mai, nu va mai face parte din lot!"

Foto: Alex Nicodim
Foto: Alex Nicodim

Articol de GSP - Publicat marti, 24 mai 2016 10:18

Situație complicată în care ar putea ajunge Florin Andone, fotbalistul care teoretic era favorit să evolueze ca vârf împins din primul minut cu Franța! 

Cordoba luptă pentru intrarea în play-off-ul din liga a doua din Spania, iar dacă va reuși asta va încerca să forțeze și promovarea în La Liga. Andaluzii sunt acum la un singur punct de locul care asigură prezența în play-off.

Pe 5 iunie e ultima etapă din Liga Adelante. Apoi, dacă cei de la Cordoba vor intra în play-off, atacantul român ar putea fi ținut la echipa de club până pe 19 iunie! 

El e golgeterul din Liga Adelante, cu 20 de goluri la egalitate cu Sergio Leon de la Elche. 

Andrei Vochin, consilierul președintelui FRF Răzvan Burleanu, a anunțat că Florin Andone va rata EURO în această situație.

"Dacă nu vine pe data de 29 mai, nu va mai face parte din lot! Fereastra oficială se deschide pe 29 mai. Nu poți să obligi cluburile de afară să-ți trimită jucătorii mai repede, cu atât mai mult cu cât un club este în competiție. La nivel național a fost o decizie de Comitet Executiv, care s-a luat în această iarnă.

În momentul în care s-a comprimat campionatul, toate echipele au fost de acord să lase jucătorii la lotul național, chiar dacă nu s-au terminat meciurile din play-out! Pe plan intern a fost o decizie de Comitet Executiv, pe cei de afară nu ai cum să-i obligi", a spus Vochin la DolceSport.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (50)
valiza.epo
valiza.epo  •  25 Mai 2016, 19:01

Andone TREBUIE sa ajunga la lot cu minim 7 zile inaintea primului meci. Altfel poate fi depistat ... sucul de portocale!!

valiza.epo
valiza.epo  •  25 Mai 2016, 18:59
Postat de Florin Gugulica pe 25 Mai 2016, 11:17

Dar nu inteleg ce sa faca Florin Andone la nationala ??? Si dece o sumedenie de desbateri pentru un jucator de Liga a doua In meciul cu spania nu am vazut nimic promitator la el Oare nu va este clar ca cea mai buna formula in atac e Alibec Stanciu Stancu si Adi popa

E clar. Esti orb.

1694034334149732
Florin Gugulica  •  25 Mai 2016, 11:17

Dar nu inteleg ce sa faca Florin Andone la nationala ??? Si dece o sumedenie de desbateri pentru un jucator de Liga a doua In meciul cu spania nu am vazut nimic promitator la el Oare nu va este clar ca cea mai buna formula in atac e Alibec Stanciu Stancu si Adi popa

Vezi toate comentariile (50)
Comentează
Close