FOTBAL  »  NATIONALA  »  ALEGERI FRF

ALEGERI FRF 2018 // Dragnea nu s-a putut abține! Prima reacție după ce a aflat că favoritul lui a pierdut alegerile FRF

Articol de GSP - Publicat miercuri, 18 aprilie 2018 19:29

Liviu Dragnea , susținător declarat al lui Ionuț Lupescu la alegerile pentru șefia FRF, alegeri câștigate clar azi de Răzvan Burleanu, a oferit prima reacție după aflarea rezultatelor. Liderul PSD a avut o remarcă ironică. 

  • RĂZVAN BURLEANU A CÂȘTIGAT ALEGERILE FRF CU 168 de VOTURI: Ionuț Lupescu a avut 78 de voturi, Marcel Pușcaș 8, în timp ce Ilie Drăgan nu a primit niciun vot. 

"Foarte bine că a ieșit Burleanu! E foarte bine că FRF și-a ales conducerea cu sprijinul fotbalului în sală și a fotbalului feminin. Avem viitor luminos în fotbal!", a spus Dragnea conform stiripesurse.ro. 

Rezultatul alegerilor:

Răzvan Burleanu - 168 de voturi 
Ionuț Lupescu - 78 de voturi 
Marcel Pușcaș - 8 voturi 
Ilie Drăgan - 0 voturi

Citește și: VIDEO+FOTO Răzvan Burleanu a câștigat alegerile FRF » L-a zdrobit pe Ionuț Lupescu! Diferența e URIAȘĂ

 

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (43)
1456761317981106
Victor-ion Petrisor  •  18 Aprilie 2018, 19:46

d-le dragnea alegerile s-au desfășurat conform regulamentelor în vigoare. Nu este ca la voi, cei care vreți să scăpați de justiție modifocand legile cum vă convine. Au votat, prin reprezentanți, toți cei implicați în fenomenul numit fotbal. Dacă ar fi fost după pesediștii din parlamentul Romaniei, ar fi modoficat regulamentul FRF și ar fi ieșit Lupascu. Dar după cum spunea mai de mult Dănuț Lupu, Lupescu cel care nu a driblat pe nimeni în viața lui de fotbalist, nu putea să-l dribleze pe Burleanu.

eugeniustin
eugeniustin  •  19 Aprilie 2018, 00:47

dragnea se duce la puscarie si macar nu a pus mana pe fotbal

bodrin
bodrin  •  18 Aprilie 2018, 23:14

cu totul altceva era daca castiga candidatul sprijinit de maharii Teleormanului si de gagicile acestora! Rezon.

Vezi toate comentariile (43)
Comentează