FOTBAL  »  NATIONALA  »  ALEGERI FRF

ALEGERI FRF 2018 // FOTO Detaliul observat de Mititelu în timpul alegerilor FRF: "S-au trezit cam târziu... nota de plată e uriașă!"

Articol de GSP - Publicat miercuri, 18 aprilie 2018 18:02

Răzvan Burleanu a câștigat încă din primul tur alegerile pentru șefia FRF în dauna principalului contracandidat Ionuț Lupescu. 

  • RĂZVAN BURLEANU A CÂȘTIGAT DIN PRIMUL TUR ALEGERILE FRF, CU 168 de VOTURI: Ionuț Lupescu a avut 78 de voturi, Marcel Pușcaș 8, în timp ce Ilie Drăgan nu a primit niciun vot. 

Adrian Mititelu, patronul FC Universitatea Craiova, a postat pe pagina de Facebook o poză din Adunarea Generală de azi, unde, la capitolul riscuri și recomandări a fost pusă în discuție problema legată de dezafilierea clubului. 

"Azi in timpul Adunarii Generale de la FRF a fost pusa in discutie problema cu Fotbal Club Universitatea Craiova ! S-au trezit cam tarziu... nota de plata este uriasa!", a scris Mititelu deasupra pozei. 

 adrian mititelu

Pe 20 iulie 2011, Comitetul Executiv al FRF a decis ca  Universitatea Craiova să fie dezafiliată provizoriu. Echipa a fost exclusă definitiv de Adunarea Generală a FRF, care a îndeplinit o formalitate. Locul echipei în liga secundă a fost luat de Juventus Colentina. 

La 4 ani de când a început procesul, Curtea de Apel a anunțat, în iunie 2017, decizia definitivă în cazul dezafilierii Universității Craiova, anulând practic toate condamnările și prejudicile stabilite de Tribunalul București.

La 23 februarie a început procesul pe fond în civil la Tribunalul București. Printre cei pârâți de FC U Craiova sunt chemați să răspundă în solidar cu CS U Craiova și Mihai Rotaru sau Olguța Vasilescu.

Rezultatul alegerilor:

Răzvan Burleanu - 168 de voturi 
Ionuț Lupescu - 78 de voturi 
Marcel Pușcaș - 8 voturi 
Ilie Drăgan - 0 voturi

Citește și: VIDEO+FOTO Răzvan Burleanu a câștigat alegerile FRF » L-a zdrobit pe Ionuț Lupescu! Diferența e URIAȘĂ

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (6)
doggheart
doggheart  •  18 Aprilie 2018, 22:47
Postat de echilibrat pe 18 Aprilie 2018, 21:40

Echipa dezafiliata se numea in acte Fotbal Club U Craiova SA. Echipa aceea a murir - a falimentat, s-a dus. Brandul Universitatea Craiova este folosit legal de catre echipa Craiovei de liga 1. Familia mititelu si-a inscris o ALTA echipa, un club nou, in liga 4 anul trecut. Dar NOUA echipa a familiei mititelu n-are nici o treaba cu Universitatea Craiova, si nici cu FOSTA echipa a familiei mititelu, decedata prin faliment.

Asta inseamna ca echipa lu mititelu nu a fost cotinuatoarea de drept a echipei Craiovei?Ciudat!

invinctus
invinctus  •  18 Aprilie 2018, 21:54

Care patron al Univetsitatii ? Pai cand a desfintat o 2 ani ca nu mai avea bani trebuia sa stea toata lumea dupa el ! Acum si a deschis un srl si e patron ! Baiatul meu ai gresit echipa ! Asta saracul asta nu mai e demult patron la Universitatea Craiova ! Adevarata Universitatea e in liga 1 ! Nu mai bagati in seama toti escrocii ! Asta daca promoveaza in B iar o desfinteaza ca e sarac lipit si mai ales ca nu mai are nimic brand palmares nimik !

141102562954591
Alex Trufin  •  18 Aprilie 2018, 21:50

mititelu o sa primeasca frf in dar .... iar alte 3 federatii or sa apara imediat in transilvania, moldova si tara romaneasca. mititelu o sa detina frf bucuresti :)

Vezi toate comentariile (6)
Comentează