FOTBAL  »  NATIONALA  »  ALEGERI FRF

ALEGERI FRF 2018 // Mircea Lucescu, verdict sumbru după alegeri: "Fotbalul românesc a murit în această seară!"

FOTO: RAED KRISHAN
FOTO: RAED KRISHAN

Articol de GSP - Publicat miercuri, 18 aprilie 2018 21:32

Răzvan Burleanu a obținut azi un nou mandat la Casa Fotbalului, după o victorie zdrobitoare reușită în fața lui Ionuț Lupescu, 168-78 la voturi (detalii pe larg, aici).

Mircea Lucescu, selecționerul Turciei și un susținător declarat al lui Lupescu, a avut o nouă reacție categorică după triumful lui Burleanu. 

"Fotbalul românesc a murit în această seară. Inevitabil, Lupescu, Chivu și alții se vor îndepărata de fotbalul românesc după aceste alegeri. 

Alegerile s-au disputat între un om care a influențat voturile și un om care și-a construit cariera pe baze sportive. N-am înțeles de ce unul a vorbit 20 de minute și ceilalți 10 minute. 

Nu știu unde va fi fotbalul românesc peste 4 ani. Îmi văd de treburile mele. Să dea Dumnezeu să fie bine, fotbalul ne-a adus atâtea satisfacții până la începutul anilor 2000. Nu pot să știu ce va fi", a declarat  Mircea Lucescu, la TVR 1. 

Imediat după finalul alegerilor, Mircea Lucescu avusese o altă reacție dură: "Astăzi, votul a fost decis de fotbalul feminin şi fotbalul de sală! E o pată pentru toată ţara, nu numai pentru fotbalul românesc". (detalii, aici)

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (27)
florianveress
florianveress  •  19 Aprilie 2018, 12:32

Fotbalul românesc a murit odată cu intrarea interlopului fariseu în fenomen!

983732924972315
Soos Vilmos  •  19 Aprilie 2018, 12:13

Fotbalul romanesc este de mult in coma, inca de pe vremea cind lucescu & co. taiau si spinzurau in campionat.

adriann_
adriann_  •  19 Aprilie 2018, 11:46
Postat de papuravoda pe 19 Aprilie 2018, 00:25

Dar te uiti, t0tusi...

Da, 5 minute, de curiozitate. Fotbalul feminin e o forma fara fond deocamdata, se baga bani aiurea in el dintr-o corectitudine epolitica *** inteleasa. Cand vezi o semifinala ucl la care hauie ecoul pe un stadion gol intelegi repede ca sportul respectiv nu intereseaza pe nimeni.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (27)
Comentează