FOTBAL  »  NATIONALA  »  ALEGERI FRF

ALEGERI FRF 2018 // Primul club mare al Ligii 1 care dezvăluie după alegeri: "Am votat cu Burleanu! Nu e nicio surpriză că a câștigat"

Articol de GSP - Publicat miercuri, 18 aprilie 2018 18:43

Președintele celor de la CFR Cluj, Iuliu Mureșan, a dezvăluit că a votat cu Răzvan Burleanu la alegerile FRF, cel care până la urmă a și câștigat cu 168 de voturi. 

Practic, CFR e singurul club dintre cele mari care l-au susținut pe Burleanu. FCSB, Viitorul și Dinamo au declarat în campanie că îl susțin pe rivalul Ionuț Lupescu.  

"Nu ştiu cum au votat celelalte cluburi din Liga 1, dar pot să confirm că noi am votat cu Răzvan Burleanu. Și pentru mine să ştiţi că nu e o surpriză votul final.

Are o echipă foarte bine pregătită, care ştie şi fotbal pe lângă administraţie. Relaţia foarte bună pe care a construit-o cu cluburile mici şi cele de juniori, de exemplu, a contat. Au fost reglementate eliminarea unor taxe şi au primit ajutor.

Şi eu am rămas surprins când am văzut că acum sunt vreo 30 de echipe feminine de fotbal", a zis Iuliu Mureșan la TV Digi Sport.

Interviu-eveniment cu Stanislas Wawrinka, omul care „a spart” BIG 4: „Am ZERO regrete pentru Wimbledon și am trăit cel mai frumos sentiment din tenis ”. Ce spune despre dispariția reverului cu o mână

Ședința s-a încheiat! Cristiano Bergodi a plecat OFICIAL de la Rapid: „Mulțumim pentru momentele frumoase”


Comentarii (11)
104267036963809
Costi Costica  •  19 Aprilie 2018, 10:29

ce nu stie *** asta care la votat pe *** asta e ca nationala se face cu cluburi mai mari ca cfr pe periu ca ca nationala nu va juca la euro hu

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

1609288426001049
Vasiliu Daniel  •  19 Aprilie 2018, 09:50
Postat de Tuchel Catalin Alexandru pe 18 Aprilie 2018, 22:27

Cu parere de rau Burleanu este mai rau ca Mircea Sandu, singur a demonstrat-o. Fotbalul romanesc, sub conducerea lui, s-a degradat rau. Este socant ca in loc sa ia masuri drastice si sa resusciteze fotbalul romanesc, el se comporta de parca totul functioneaza perfect. Clar este mai atent la imaginea lui decat la fotbalul romanesc. Parerea mea, ca suporter: Burleanu 2014-2018 - realizari zero. Burleanu 2018 - 2022 - minciuni nerusinate prezentate frumos. Sper din tot sufletul sa ma insel cu privire la activitatea FRF ce va urma. Pana acum in Brasov nu s-a vazut nici o imbunatatire de la venirea lui Burleanu la conducerea FRF.

realizari .. pot sa`ti spun una din ele .. infrastructura ... asta a adus burleanu .. tu ce credeai ca vine lupescu la frf si nationala lua campionatul mondial ?!! :)) trebuie sa o luam usor ... sa ajutam cluburile (toata cluburile) si nu doar liga 1... e timpul sa punem accent pe liga inferioare .. de acolo porneste fotbalul .. si suntem cam praf in momentul de fata .. dar totusi tineretul a progresat .. in timp vom vedea si jucatori de 18 ani sau mai tineri in liga 1 .. cum e denis man ... inainte se imparteau banii doar la smecheri ;)

andy_2008
andy_2008  •  19 Aprilie 2018, 08:36

Pariati pe CFR campioana,nu au cum sa rateze campionatul iubitii votanti ai lui Burleanu.Pentru Dan Penalty or sa vina ceva lovituri de la 11m .

Vezi toate comentariile (11)
Comentează