FOTBAL  »  NATIONALA  »  ALEGERILE FRF

ALEGERILE FRF // EXCLUSIV Scene incredibile: bodyguarzi și oameni din FRF la camera lui Prunea » Acuze grave: "Cei care-l votează pe Burleanu au fost instruiți"

FOTO: Unul dintre bodyguarzii prezenți la dineul organizat de FRF
FOTO: Unul dintre bodyguarzii prezenți la dineul organizat de FRF

Articol de - Publicat miercuri, 18 aprilie 2018 09:25

Astăzi, de la ora 11:00, au loc alegerile pentru președintele FRF. Răzvan Burleanu, Ionuț Lupescu, Marcel Pușcaș și Ilie Drăgan sunt cei patru candidați. 

Potrivit surselor Gazetei Sporturilor, pe toata durata serii, la hotelul Rin din București, mai mulți bodyguarzi au fost plasați pe toate etajele stabilimentului în care sunt cazați votanții. Aceștia au fost chiar și la etajul unde s-a cazat Florin Prunea și au plecat în jurul orei 02:30. Mai mult, camera fostului portar a fost supravegheată și de Ciprian Paraschiv, unul dintre oamenii din staff-ul lui Burleanu.

Dan Dumitru, șeful AJF Vrancea, a făcut acuze dure înainte de alegeri.

"E urât cum a procedat Octavian Goga, reprezentatul AJF-ul în Comitetul Executiv al FRF. 10 dintre șefii de AJF-uri pe care Burleanu mizează la vot au fost instruiți să-i supravegheze pe cei asupra cărora planează nesiguranța. Fiecăruia i s-au atribuit câte doi dintre cei care fie votează cu Lupescu, fie sunt indeciși", a declarat Dan Dumitru pentru GSP.RO.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (28)
1441146562679932
Nicolaie Gatlan  •  19 Aprilie 2018, 18:02

Ati ales bine,un om cu scoala,tanar si optimist.Viitorul suna bine,avem rabdare pana ne curatam de vraji de tot...daca nu,asta e!Mergem cu totii inainte

ludasmatyi
ludasmatyi  •  18 Aprilie 2018, 15:29
Postat de Stefan Anghel pe 18 Aprilie 2018, 11:16

@cacalin fcsb nu e steaua....acum ca am lamurit du-te la popota ca se da ceai cu bromura si fasole cu ciolan...!

Ceai sarat si ciolan indulcit...tot nu simte nimic..deci este nesimtit !!

239385789962502
Vasile Varvarean  •  18 Aprilie 2018, 15:04

Cu Președintele Burlenu Romania a ajuns la Campionatul Mondial de Scuipat ***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (28)
Comentează