FOTBAL  »  NATIONALA  »  ROMÂNIA - ARMENIA 1-0

Alex Chipciu: "E cel mai prost teren pe care am jucat, toate mingile merg aiurea" + îi urechează pe fani: "Suntem cam pretențioși"

Articol de GSP - Publicat vineri, 01 septembrie 2017 23:50

Invitat la microfonul Digisport, Alex Chipciu a vorbit despre victoria cu Armenia, 1-0, gol marcat de Alex Maxim.

"Am avut ocazii și în prima și în a doua repriză. A fost un meci foarte greu pentru că nu suntem o natională ca Germania, să dominăm adversarul din primul până în ultimul minut.

Henrikh Mkhitaryan e mai bun decât toți jucătorii pe care îi avem noi. Cred că e cel mai prost teren pe care am jucat, nu poți pasa pe un așa teren. Toate preluările sunt greșite, toate pasele merg aiurea.

Dacă rezultatele lipsesc câteodată, poate că asta e valoarea noastră. S-a complicat mai mult situația. E surprinzător că Danemarca s-a impus atat de clar cu Polonia (nr. 4-0).

Ne-a lipsit și șansa, dar nu cred că e mare diferență pentru noi, Muntenegru și Danemarca, poate cu un plus pentru Danemarca. Cred că trebuie să-i dăm credit lui Daum, suntem și foarte pretențioși".

CLASAMENTUL GRUPEI E:

Echipă Puncte
1. Polonia 16p
2. Muntenegru 13p
3. Danemarca 13p
4. România 9p
5. Armenia 6p
6. Kazahstan 2p

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (20)
haideusicfr
haideusicfr  •  02 Septembrie 2017, 11:48
Postat de petre47 pe 02 Septembrie 2017, 09:50

Repet: lasati-l pe Daum in pace. Problemele sunt la noi: fotbalisti fara valoare = campionat fara valoare = nationala fara valoare (acum, iata, si un stadion prost). La noi fotbalul inseamna: Gigi cumpara toate "valorile", le face reclama, ii vinde pe unde apuca, acestia nu prea joaca, dar sunt chemati la nationala sa ne faca de ras.

Excelent!

andrei.f
andrei.f  •  02 Septembrie 2017, 11:39

Fotbaliştii ăştia primesc prea mulţi bani pentru fotbalul prost pe care-l joacă. Asta e problema !

ochirosi
ochirosi  •  02 Septembrie 2017, 11:04

Ai dreptate Alex. Ma uit la fotbal de 50 de ani si cred ca sunt pretentios. Joaca in continuare, ca si Daum. Doar pentru bani. Dar joaca fara sa ma mai uit eu. Sunteti niste "forme fara fond". Pacat de fotbalisti ca Budescu si Alibec. Trebuie sa va suporte, sa va vada, sa va vorbeasca. E greu.

Vezi toate comentariile (20)
Comentează