FOTBAL  »  NATIONALA  »  ROMÂNIA - INSULELE FEROE, 29 MARTIE, 19:00, TVR 1

Alexandru Chipciu s-a accidentat la antrenamentele "tricolorilor" » Doctorul echipei naţionale a anunţat cît va lipsi

Alexandru Maxim,Mihai Pintilii,Alexandru Chipciu
Alexandru Maxim,Mihai Pintilii,Alexandru Chipciu

Articol de GSP - Publicat vineri, 27 martie 2015 00:00 / Actualizat vineri, 27 martie 2015 18:41

Alexandru Chipciu s-a accidentat grav în aseară la antrenamentul echipei naţionale.

UPDATE 16:20 / Doctorul naţionalei, Pompiliu Popescu, a anunţat cît va fi indisponibil Chipciu după accidentarea suferită aseară: "La antrenamentul de joi seară, Alexandru Chipciu a suferit o întindere la adductorul mare, la coapsa stîngă, devenind indisponibil pentru meciul cu Feroe. I s-a recomandat repaus pînă marţi, el putînd fi apt de joc peste cel puţin zece zile", spune medicul echipei naţionale, conform site-ului oficial al Federaţiei.

----------------------------------------------------------------------------------------------

Dacă iniţial se credea că nu este vorba despre o lovitură dură, în urma unor investigaţii s-a decis că accidentarea este destul de gravă, aşa că mijlocaşul Stelei a părăsit cantonamentul naţionalei.

Jucătorul de 25 de ani nu era anunţat titular în meciul de duminică cu Insulele Feroe, însă probabil ar fi prins cîteva minute.

România - Insulele Feroe este duminică, ora 19:00, în direct la TVR 1 şi liveTEXT pe GSP.RO.

Vezi echipa de start pregătită de Anghel Iordănescu!

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (55)
ochi_ager
ochi_ager  •  28 Martie 2015, 11:06

Nu putea lipsi scandalagiul scandautor (scandinav, desigur...) cu comentariile lui inepte. Accidentarea lui Chipciu e salutată cu flegme de hoarda boromană, alergică la tot ce ține de Steaua. Din păcate pentru ei, naționala e formată în majoritate din actuali și foști componenți ai campioanei, nu din legende mai mult sau mai puțin vișinii sau alb-roșii. Ce să-i faci, mai buni n-avem...

khal_37
khal_37  •  27 Martie 2015, 22:33
Postat de boss.alb.rosu pe 27 Martie 2015, 16:29

Lazăr convocat in locul ăstuia ,care nu știe ce inseamnă un meci cu miză.

A fost convocat lazar si a demonstrat non valoarea lui. Lazar e jucator de liga a 2-a.

khal_37
khal_37  •  27 Martie 2015, 22:29
Postat de cobra_z pe 27 Martie 2015, 19:44

daca juca ,nici nu-mi imaginez ce declara chipciu dupa meciul cu feroe...: "acesti jucatori fara valoare nu merita sa traiasca, sa respire sau sa joace fotbal...s-a vazut ca arbitrul i-a favorizat ca altfel meritau 12 cartonase rosii...sunt lipsiti de caracter !"

tu cred ca-l confunzi cu s. filip bre

Vezi toate comentariile (55)
Comentează