FOTBAL  »  NATIONALA  »  NAŢIONAL ARENA

AMĂNUNTE INCREDIBILE » Gazonul de pe Naţional Arena a fost montat deja ars şi vopsit înainte de meciul cu Franţa!

Articol de GSP - Publicat marti, 13 septembrie 2011 00:00 / Actualizat marti, 13 septembrie 2011 14:28

Preşedintele LPF, Dumitru Dragomir, a declarat, marţi, că brazdele care au fost montate pe Arena Naţională erau uscate, iar apoi acestea au fost vopsite cu o culoare verde, acesta considerând că atât Primăria Municipiului Bucureşti, cât şi FRF au fost păcălite de firma care a montat suprafaţa de joc.


"Gazonul a fost pus uscat. Au pus brazde uscate şi apoi au dat cu vopsea verde. Problema e alta: Primăria şi cu FRF au fost păcălite. De la Argentina până la Franţa a fost aproape o lună, iar gazonul se putea schimba de patru ori. A fost o escrocherie, iar Primăria trebuie să ceară daune interese.

Gigi Becali nu putea să pună gazon, pentru că nu are act de proprietate. Primăria şi FRF n-au garantat niciunui club că va putea juca în această toamnă pe noul stadion, ci doar că acesta va fi gata", a spus Dumitru Dragomir.

Sursă: Mediafax

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (46)
samertx
samertx  •  14 Septembrie 2011, 13:14

cotizanți.

samertx
samertx  •  14 Septembrie 2011, 13:15

Oprescu a recepționat lucrarea făcută de ăia, cei care , prin contract, se angajau să fie și gazonul pus. Că antreprenorul l-a contractat pe Oprișan-san, este numai vina lui ( a lui Bășinescu) , Amiralul fără flotă, dar cu 20.000.000. de mateloți.

qrori
qrori  •  14 Septembrie 2011, 11:10

eu nu cred daca tot sunteti in Bucuresti si gazonul e pe acolo de ce nu ati fost sa verificati informatia?

Vezi toate comentariile (46)
Comentează
Close