FOTBAL  »  NATIONALA  »  ROMÂNIA U21 VS ITALIA U21

Amical de lux pentru naţionala U21: România-Italia, în august

Articol de GSP - Publicat luni, 28 aprilie 2014 00:00 / Actualizat luni, 28 aprilie 2014 15:56

Echipa Under 21 a României va întîlni Italia, într-un meci amical, care va avea loc în luna august, scrie frf.ro.

Partida se va disputa pe 13 august, locul şi ora întâlnirii urmînd a fi stabilite ulterior. Acest meci va fi ultimul test înaintea partidelor pe care echipa naţională de tineret le va disputa în grupa a 6-a de calificare la turneul final al Campionatului European ”Under 21”, ediţia 2013-2015: cu Muntenegru, 4 septembrie, şi Germania, 9 septembrie.

”Meciul cu Italia este important pentru că întîlnim o echipă foarte puternică şi titrată, care practică un fotbal bun. Aveam nevoie de un amical tare în luna august, înainte de ”dubla” dificilă cu Muntenegru şi Germania din septembrie. Vreau să mai perfectăm un amical la finalul lunii mai sau începutul lunii iunie”, a spus Bogdan Stelea, selecţionerul reprezentativei Under 21, pentru sursa citată.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (1)
blaustein
blaustein  •  28 Aprilie 2014, 16:31

Nu mai am de mult pretentii de la nationala Romaniei, mai ales la cea U21 unde este un haos total inca de pe vremea lui Sandoi. Calificarile sunt greu de obtinut pentru ca se duc echipe putine, in general capii de serie confirma statutul de favoriti. Jucatorii au prea multe impresii ca sa mai vina la nationala de U21, - cei din Italia traiesc mai mult pt echipa de club, desi culmea niciunul nu am auzit sa debuteze macar prin Serie A, Stoian ce mai are vreo cateva meciuri - iar cei din Romania...vezi cazurile Iancu si Stanciu...

Vezi toate comentariile (1)
Comentează
Close