FOTBAL  »  NATIONALA  »  PROPUNERE

Andone cere "capul" lui Daum: "Dați-l afară!" » Variantă surprinzătoare propusă: "Merită titular"

FOTO: RAED KRISHAN
FOTO: RAED KRISHAN

Articol de GSP - Publicat marti, 01 august 2017 09:06

Ioan Andone, fostul antrenor al celor de la Dinamo, deplânge situația echipei naționale. Pe lângă faptul că l-a criticat pe Daum, "Fălcosul" e de părere că naționala duce lipsă de fundași centrali de valoare. 

"Să ne uităm ce fundași avem acum la națională. După părerea mea, Nedelcearu ar trebui să fie titular", a declarat  tehnicianul de 57 de ani. 

În opinia acestuia, Daum ar trebui demis după actuala campanie de preliminarii și crede că numirea acestuia a fost o greșeală. 

"A fost o greșeală aducerea lui Daum! N-a reușit să se adapteze la fotbalul nostru. E și greu. Trebuia adus un român care știa totul. Dar oricum e greu. Ar fi o greșeală să se continue cu Daum și în campania următoare", a declarat Ioan Andone, la TV Dolce Sport. 

Citește și: Ioan Andone regretă că s-a întors la Dinamo: "Una dintre cele mai mari greșeli din cariera mea! Nu mi-au adus niciun jucător, Mutu nu s-a implicat deloc

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (5)
gazistu
gazistu  •  01 August 2017, 13:23

intradevar , nu avem in mom de fata , un titular de drept la echipa nationala: 1.Dr. Grigore (joaca in capmionat cu camile) 2. Chiriches (rezerva eterna la Napoli ) 3. Gardos (mereu accidentat) 4. Tosca (nu e de nationala, nici de Betis) 5. Taru (nu a prins nici macar un minut la Ech. Nat.) 6. Gaman (fotbalist de umplut lotul) 7. Moti (de umplut lotul) 8. Sapunaru (probabil cel mai sigur si in masura sa fie titular, dar cu cine lnaga el? )

chris_bu67
chris_bu67  •  01 August 2017, 12:22
Postat de saviola2_8 pe 01 August 2017, 10:55

cei mai glumeti oameni sunt dinamovistii:)))) nedelcearu e bun nici de lotul nationalei. mai degraba taru de la viitorul. nede e rudimentar, nu are lovirutra de cap desi are 2 metri nu are tehnica, e zero. e un fundas mediu spre meciocru akl ligii intai, altfel de cand jopaca titular la dinamo de 4 5 ani, la varsta lui punea ochii cineva pe el.

lasă că-i bun tamaș,sau enache

fibra
fibra  •  01 August 2017, 11:38

De aceia nu ai reusit la Dinamo,pentru ca ai pareri aiurea.

Vezi toate comentariile (5)
Comentează