FOTBAL  »  NATIONALA  »  STEAUA

Andrei Vochin îl contrează pe Reghecampf: "De aceea nu mai vine lumea la stadion"

Articol de GSP - Publicat luni, 19 septembrie 2016 13:07

Andrei Vochin, consilierul președintelui FRF, i-a replicat lui Laurențiu Reghecampf, cel care a spus după 1-0 cu ACS Poli că nu îi pasă dacă echipa sa joacă spectaculos, ci vrea să câștige.

"Spectatorii care nu mai există în tribună, nu mai există și pentru că fiecare antrenor vine să ne spună că țelul lui era să câștige cele trei puncte.

În ziua de astăzi, ca să ai suporterul la stadion, trebuie să îi oferi ceva condiții. Un joc bun, un rezultat bun și o întrecere cu miză.

Meciul ACS Poli - Steaua nu a avut niciun fel de istorie. Singura bornă importantă e că Steaua deschide scorul repede, iar greșeala vine de la căpitanul echipei adverse, de la care te aștepți să regleze lucruri acolo", a spus Vochin la DolceSport.

"Obiectivul nostru era să câștigăm cele tei puncte. Nu am impresionat?Asta e părerea dumneavoastră, dar credeți că trebuie să impresionăm pe cineva? Cred că cel mai important lucru e să câștigăm cele trei puncte.

Nu mă interesează dacă am impresionat sau nu pe cineva. Nu îmi dă nimeni niciun premiu și nu mă felicită nimeni dacă jucăm frumos și nu câștigăm" Laurențiu Reghecampf

Într-un sondaj GSP.RO, 18.000 de fani, din 31.800, au declarat că nu mai vin la meciurile din Liga 1 din cauza nivelului scăzut.

screenshot 2

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (29)
alexbibirica1
alexbibirica1  •  20 Septembrie 2016, 09:39

ofticat mare acest andrei vochin.pai domnule "portavoce" ... cand analizati echipa Stelei,analizati si ce s-a intamplat la echipa in ultimul timp,jucatorii lotului stelist shimbandu-se in proportie de 80%

1015539728496240
Ion Bujor  •  19 Septembrie 2016, 20:10

Care fotbal românesc ? Care ” suporteri ” ? O adunătură de scuipători de coji de semințe .

1663755793951448
Costi Costinel  •  19 Septembrie 2016, 20:01

Bă Vochine , du-te tu şi te spală pe dinţii ăia negri înainte să vorbeşti de Steaua . Nu te mai băga tu în seamă că nu te întreabă şi nu interesează pe nimeni parerea ta . Tu pupă-l sub coadă pe Burleanu şi i-aţi banii , lasă părerile de mare tactician şi fost pârlit de jurnalist

Vezi toate comentariile (29)
Comentează