FOTBAL  »  NATIONALA  »  ROMÂNIA - GRECIA, AZI, 21:00, ANTENA 1 ŞI LIVEVIDEO PE GSP.RO (ÎN TUR 1-3)

Antenele pregătesc un show total pentru România-Grecia: Mircea Badea o face pe reporterul sportiv!

Articol de GSP - Publicat marti, 19 noiembrie 2013 00:00 / Actualizat marti, 19 noiembrie 2013 11:43

Antena 1 si Antena 3 transmit azi, de la ora 20:00, o ediţie specială a emisiunii Sinteza Zilei, cu ocazia meciului Romania- Grecia

Antena 1 si Antena 3 pregatesc o editie specială a emisiunii “Sinteza zilei: Romania, ultima sansa”,  realizata si prezentata de Mihai Gadea.

Incepand cu ora 20:00, Antena1 si Antena 3 difuzeaza concomitent “Sinteza zilei”, in care Mircea Badea va transmite pentru telespectatori de pe gazon, Adrian Ursu si Costin Desliu vor da detalii din loja oficiala, Octavia Geamanu si Floriana Iacob completeaza seria relatarilor de la fata locului.

Echipele reunite ale celor doua televiziuni, vedete si reporteri, vor transmite cele mai importante informatii de la National Arena, unde,  la ora 21:00, cel mai important meci al anului, Romania-Grecia. 

Editia speciala continua dupa meci, la Antena 1, Antena 3 si GSP TV, cu reactii la cald,  imagini si declaratii in exclusivitate. Comentatorii meciului România-Grecia vor fi Adrian Cheltuitoru şi Cătălin Cîrnu.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (29)
cristid.
cristid.  •  19 Noiembrie 2013, 20:32

SERIOS ? Mircea Badea? Dupa ce a pus RTV ghearele pe nationala in meciul tur, acum vine si trustul Impact? chiar se politizeaza orice in tara asta? Parca vad ca o sa zica Badea ca e vina lui Basescu pt ca a fost convocat Cocis la nationala. Deja am o mie de draci.

1349magus
1349magus  •  19 Noiembrie 2013, 19:00
Postat de alcaloid pe 19 Noiembrie 2013, 16:56

Rama, pe alt articol ziceai ca mergi la meci. Acum zici ca te uiti la meci pe net..pai ce facem?

Se duce pe stadion si urmareaste meciul pe mobil . Ce e asa greu de priceput ? :)))))))))))

ullises
ullises  •  19 Noiembrie 2013, 17:18

trustul de partid si de stat , trompeta neocomunista , nu mai aveti pic de jena sa amestecati un eveniment sportiv cu laturile voastre politice...imi e greata de voi...sunteti unul dintre cele mai josnice contraexemple ale democratiei...

Vezi toate comentariile (29)
Comentează