FOTBAL  »  NATIONALA  »  POLONIA - ROMÂNIA 3-1

Antrenorul care a dus România în primele 10 naționale ale lumii îl face praf pe Daum: "N-are nicio treabă cu meseria de selecționer!"

Foto: Raed Krishan/Gazeta Sporturilor
Foto: Raed Krishan/Gazeta Sporturilor

Articol de GSP - Publicat duminica, 11 iunie 2017 00:13

Victor Pițurcă, antrenorul care a dus naționala României pe locul 7 în ierarhia mondială, este de părere că neamțul Christoph Daum nu are nicio treabă cu meseria de selecționer, după ce tricolorii au pierdut meciul jucat în deplasare cu Polonia, scor 1-3.

"Acești jucători aduseseră echipa națională în primele echipe ale lumii. Credeți că acel loc a fost câștigat cu o echipă care nu juca fotbal? Nu, a fost câștigat cu o echipă care și-a dorit să câștige fiecare meci. Iar când i-am preluat eu, au reușit să ajungă în primele 10 ale lumii", a spus Victor Pițurcă la TV Dolce Sport.

Fostul selecționer este de părere că oricare antrenor român s-ar descurca mai bine la echipa națională decât Daum.

"Părerea mea e că, dacă pleacă Daum, orice antrenor român vine echipa va juca mai bine decât acum și va obține rezultate mai bune. În afara faptului că fotbalul românesc îi este total necunoscut, habar nu are cine sunt jucătorii din fotbalul românesc, nu a avut capacitatea să evalueze corect valoarea jucătorilor.

Nu are nimic în comun cu meseria de selecționer. Sincer, echipa națională a Poloniei a făcut un meci modest. Am avut impresia că a fost un amical", a adăugat Pițurcă.

După meciul de la Varșovia, România păstrează șanse infime de a se califica la Campionatul Mondial din Rusia (detalii AICI).

Citește și: Dan Udrea compară rezultatele lui Daum cu cele ale lui Pițurcă: "Toată România l-a distrus, dar a fost implicat în toate calificările la turnee finale!"

CLASAMENTUL GRUPEI E:

Echipă Puncte
1.  Polonia 16p
2. Muntenegru 10
3. Danemarca 10
4. România 6
5. Armenia 6
6. Kazahstan 2

Meciurile următoare: 

1 septembrie 2017: Kazahstan- Muntenegru, Danemarca- Polonia, România- Armenia
4 septembrie 2017: Armenia- Danemarca, Muntenegru- România, Polonia- Kazahstan
5 octombrie 2017: România-Kazahstan, Muntenegru-Danemarca, Armenia-Polonia
8 octombrie 2017: Danemarca- România, Kazahstan- Armenia, Polonia-Muntenegru

A uitat-o pe Ghenea? » Dimitrov are o nouă cucerire celebră: filmați pe străzile din Monte Carlo

„Dacă mănânci o lună de la penitenciar, dai colțul!” » Dănuț Lupu, despre condițiile de la Rahova: „Să mă ierte doamna Rodica, dar la Marriott era mai ieftin ...”


Comentarii (60)
dudulici
dudulici  •  12 Iunie 2017, 07:20

Mama ce te mai calificai tu,barbugiule,cand te batea Lituania la Cluj cu 3-0 !!!!! Lituania ba,nu Polonia !!!! Nu ti-e rusine sa vorbesti?! Il aveai pe Mutu la Europene si tot ai bagat echipa cu fundul in poarta,de se mirau rezervele Olandei de ce nu dam gol cand ei ne invitau!!!!

torque07
torque07  •  11 Iunie 2017, 19:48
Postat de montgomerry pe 11 Iunie 2017, 17:47

Bai Piti bai, mare antrenor esti ma!.Pe vremea ta,jucam cel mai placut fotbal,jucatorii astia se bateau cu marile forte ale continentului ma, si ne calificam en fanfar dupa meciuri memorabile cu Ungaria,Faroe,Irlanda de Nord sau Grecia.Uite-i ma acum intr-o grupa adevarata,cu tine pe banca ce crezi,aveam mai multe puncte? Mai lipseste Iordanescu,sa critice si el.

Ultimile rezultate cat de cat mediocrii de aveam si noi romanii curaj sa vorbim de fotbal le-am avut cu Piturca pe banca. Uite cu tactica "atacam si cand nu avem mingea" ce am rezolvat...vezi meciul cu Kazakhstan, vezi cu Danemarca..Euro 2008 era Piturca..mergi si cauta pe google..barajul cu Grecia in grupa cu olanda, ungaria si turcia..tot Piturca era..da cand am ajuns la baraj..de rasul curcilor toti i-l criticau pe Piturca:))) oameni cu un nivel de inteligenta mult prea mic pentru a se conforma cu valoarea realista a nationalei...sunt sigur 100% ca daca Romania ar ajunge in finala camp. mondial cu oricare antrenor ar fi..si ar pierde finala s-ar cere demisia. prostu' nu-i prost destul pana nu -i fudul. cine-i mai tare ca noi?? nimeni...da nu avem antrenor..noi tot cautam unu bun care sa fie la nivelul profesional al jucatorilor, da cu jucatori asa buni e greu. ne meritam postul de prostii satului....ma rog..a Europei.

montgomerry
montgomerry  •  11 Iunie 2017, 17:47

Bai Piti bai, mare antrenor esti ma!.Pe vremea ta,jucam cel mai placut fotbal,jucatorii astia se bateau cu marile forte ale continentului ma, si ne calificam en fanfar dupa meciuri memorabile cu Ungaria,Faroe,Irlanda de Nord sau Grecia.Uite-i ma acum intr-o grupa adevarata,cu tine pe banca ce crezi,aveam mai multe puncte? Mai lipseste Iordanescu,sa critice si el.

Vezi toate comentariile (60)
Comentează