FOTBAL  »  NATIONALA  »  ROMÂNIA - INSULELE FEROE

Antrenorul Insulelor Feroe uimit după meciul de la Ploieşti cu România: "Nu e un lucru tocmai obişnuit pentru noi" :)

Articol de GSP - Publicat luni, 30 martie 2015 00:00 / Actualizat luni, 30 martie 2015 00:27

Naţionala României s-a chinuit pe teren propriu cu Insulele Feroe, scor 1-0, deşi toată lumea se aştepta ca "tricolorii" că cîştige meciul fără nici o problemă. 
Antrenorul feroezilor, Lars Olsen, laudă naţionala noastră, dar în acelaşi timp e mulţumit şi de elevii săi, despre care crede că "au făcut o partidă excelentă din punct de vedere tactic".

"Nu pot contesta victoria chipei României. A fost echipa mai bună, şi-a creat mai multe ocazii. Noi am avut ceva probleme în primele 10-15 minute, apoi am intrat în joc. Sînt mulţumit de jucătorii mei, cred că există şanse ca echipa să crească. 
Am presat în final, ceea ce pentru noi nu este un lucru tocmai obişnuit.

Nu ştiu dacă România a jucat slab, pot spune însă că noi am jucat bine tactic. Problema echipei mele este ultima pasă, care să ne confere şanse reale de a marca.

Nu am riscat mai timpuriu pentru că un 2-0 ar fi fost un scor imposibil de recuperat. Am preferat să ne asumăm riscuri pe final şi s-a văzut că am fost surprinşi în două rînduri.

Sîntem o echipă mică, tactica noastră era să păstrăm mingea pentru a avea acţiuni de atac, dar trebuie să ni se şi permită asta", a spus Olsen.

Lars Olsen este în continuare de părere că România este cea mai bună echipă a grupei F, "asta pentru că reuşeşte să cîştige totul acasă". "Din punctul meu de vedere, grupa rămîne una strînsă, este foarte important să cîştigi meciurile de pe teren propriu.

În ceea ce ne priveşte, sper să mai creştem, cred că putem juca mai bine decît am făcut-o astăzi. Ne aflăm în progres, dar pierdem încă prea multe mingi, trebuie să învăţăm din meciurile pe care le jucăm.

Ritmul jocurilor din campionat cred că este un handicap pentru noi. Practic, echipa mea are cinci-şase meciuri pe sezon, ceea ce este foarte puţin", a adăugat tehnicianul.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (9)
goghe
goghe  •  30 Martie 2015, 20:09
Postat de m1k3 pe 30 Martie 2015, 02:05

nu ma nene ...il vrea pe ala de a luat -o cu 7-0 de la bayern pe care il fura arbitrii mereu..

Stai linistit ca vine sa "conduca" echipa la turneul final ;) ... cind o sa fie calificata de altii!

bibiloiu
bibiloiu  •  30 Martie 2015, 18:18

Pai mai nea Olsen , esplicatia o da mos iordanescu , voi a-ti jucat pe teren bun iar ai nostrii pe teren mizerabil ...........................ce nu e clar ?????????????????

ion.ionescu
ion.ionescu  •  30 Martie 2015, 18:11

Feroezii sunt amatori dar, credeţi-mă, stăteau mult mai bine pe teren !deloc întâmplător, toate mingile degajate de panti sau respinse la întâmplare ajungeau la ei. Chestie de antrenor dar mai ales de disciplină tactică a jucătorilor, învâţată de mici...

Vezi toate comentariile (9)
Comentează