FOTBAL  »  NATIONALA  »  DINAMO - STEAUA, AZI, ORA 20:30, ÎN DIRECT PE PROTV, LIVETEXT PE GSP.RO

Antrenorul lui Robert Vîlceanu de la lotul Under 17 îl contrazice pe Victor Piţurcă: "A înţeles greşit, copilul e prea cuminte!"

Gigi Becali a ordonat din puşcărie ca lui Vîlceanu să-i fie trecută o clauză de reziliere de 50 de milioane de euro
Gigi Becali a ordonat din puşcărie ca lui Vîlceanu să-i fie trecută o clauză de reziliere de 50 de milioane de euro

Articol de GSP - Publicat joi, 17 aprilie 2014 00:00 / Actualizat joi, 17 aprilie 2014 01:17

Costel Gâlcă spune că nici un moment mijlocaşul Stelei nu i-a creat probleme de disciplină, aşa cum a declarat selecţionerul echipei mari.

Robert Vîlceanu, marea speranţă a Stelei, a fost pus la zid de Victor Piţurcă. Selecţionerul l-a acuzat, susţinînd la Dolce Sport că "şi-a luat lumea în cap, mi-a zis Costel Gâlcă că n-a reacţionat aşa cum s-ar fi aşteptat la turneul din Scoţia. A dat şi el un gol, a jucat cîteva minute şi deja i s-a urcat la cap, aşa se întîmplă cu tinerii de azi dacă se face tam-tam cu ei".

Antrenorul "naţionalei" sub 17 ani, unde Vîlceanu a fost convocat, Costel Gâlcă, a avut ieri o cu totul altă versiune faţă de cea susţinută de Piţurcă: "E o problemă, cred că Piţi m-a înţeles greşit. I-am zis că Vîlceanu nu s-a ridicat în joc la nivelul la care eu m-aş fi aşteptat, dar în nici un caz că eu l-aş fi simţit schimbat în rău ca atitudine. Dimpotrivă, el chiar e un copil foarte educat, umil, cuminte, poate chiar prea cuminte pentru un fotbalist! E foarte modest, în banca lui, are un comportament ireproşabil, dacă şi alţii ar fi ca el am cîştiga foarte mult pe viitor în fotbalul românesc".

Mai mult, fostul mare mijlocaş al Stelei, de la mijlocul anilor '90, îi prevede un viitor mare puştiului din Ghencea. "Am mare încredere în acest băiat că va ajunge la un nivel ridicat. N-a jucat foarte bine la turneul din Scoţia, însă nu e valabil doar pentru el. Şi alţii au jucat slab, dar el are nişte calităţi deosebite. O să ajungă fotbalist dacă va continua pe aceeaşi linie, ca atitudine, respect, implicare", a adăugat Gâlcă.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (13)
dash.berlin
dash.berlin  •  18 Aprilie 2014, 15:37
Postat de dac.impielitzat pe 17 Aprilie 2014, 12:50

si inca o data, pt a cata ora, Piti da cu bata-n balta?... of of of

La el e deja un obicei sa faca acest lucru.

mariuspuma2009
mariuspuma2009  •  17 Aprilie 2014, 17:11
Postat de xolv pe 17 Aprilie 2014, 15:16

Barbugiul isi continua fara scrupule razboiul cu Reghe printr-un copil de 17 ani.

Pacat ca da Valceanu care are 17 ani doar ca sa se razbune pe Reghe va dati seama ce caracter jegos are Piti Cazino asta

mvradulescu
mvradulescu  •  17 Aprilie 2014, 16:11

D-le Costel Gâlcă, mă bucur să citesc opinia dumneavoastră privind pe tânărul Vîlceanu. E foarte limpede că la această vârstă, fotbaliştii nu au constanţă în evoluţii şi sper ca şi la club să găsească înţelegerea cuvenită (ca la naţionala ce conduceţi), ca să nu fie blocată evoluţia unui tânăt talentat, aflat la început de carieră. Pe de altă parte, nu pot să neg că şi excesul de laude la început de drum nu e o soluţie grozavă pentru viitorul său sportiv, ceea ce cred că a vrut să puncteze (cam prea apăsat) şi dl.Piţurcă. Dacă va fi corespunzător îndrumat, ne va aduce multe bucurii în viitor !

Vezi toate comentariile (13)
Comentează