FOTBAL  »  NATIONALA  »  ROMÂNIA

Anunț de ULTIMĂ ORĂ din cantonamentul naționalei! Daum a chemat un alt jucător în locul lui Toșca

FOTO: Alex Nicodim
FOTO: Alex Nicodim

Articol de GSP - Publicat marti, 30 august 2016 09:53

Fundașul Stelei, Alin Toșca, a părăsit azi noapte cantonamentul echipei naționalei din cauza unei accidentări mai vechi.

Jucătorul va reveni la echipa de club pentru recuperare. Aceasta a fost decizia luată de staff-ul medical al naționalei. 

Dacă aseară informațiile indicau că nu va mai veni nimeni în locul stelistului, în această dimineață Christoph Daum a decis să-l cheme  pe Bogdan Vătăjelu, unul dintre cei mai buni jucători ai celor de la CS U Craiova.

Acesta se va alătura lotului în cursul zilei de azi. România întâlnește Muntenegru duminică, 4 septembrie, ora 21:45, în direct la TVR 1 și liveTEXT pe GSP.RO.

Playtech: TRAGEDIE! Doliu URIAȘ în politica din România! A MURIT în urmă cu puțin ...

Ianis Hagi și Dennis Man, în centrul atenției la reunire » Ținute extravagante alese de „tricolori”


Comentarii (11)
talpaiadului
talpaiadului  •  30 August 2016, 23:14
Postat de robotzel pe 30 August 2016, 15:28

mars. ce are legatura politica cu ce spui tu nu inteleg. faza cu naturalizarea este ABERANTA. este vorba de nationala romaniei nu de multinationala nimanui.

Aia doi sunt mai romani ca tine, au muncit pentru cetatenie, au mai dat si examen. Tu ce ai facut pentru a fi roman? Mai ales ca cei doi vin din tari clasate mai bine decat romania la toate categoriile, inclusiv fotbal (Portugalia, respectiv Brazilia).

883135188391540
Popa Corneliu  •  30 August 2016, 17:21

Soldatul Svejk asculta ordinele kuj Habarnam si mai nou a tovarisci Prunea!

robotzel
robotzel  •  30 August 2016, 15:28
Postat de gerulozaurus pe 30 August 2016, 13:07

Camora, în O Jogo: ”Daum mă vrea ca fundaș stânga. În principiu, pot juca pe 4 septembrie, cu Muntenegru”....mda, nici el si nici DeAmorim nu sunt doriti la nationala de catre clasa politica mafiota care conduce aceasta tara. Probail deviza lor este: fara culoare la nationala, ca abia au reusit sa scape de Nicolita care era de 10 ori mai bun roman ca ei ;)

mars. ce are legatura politica cu ce spui tu nu inteleg. faza cu naturalizarea este ABERANTA. este vorba de nationala romaniei nu de multinationala nimanui.

Vezi toate comentariile (11)
Comentează