FOTBAL  »  NATIONALA  »  ALEGERI FRF

Anunț important al unui candidat pentru șefia FRF: "NU voi face asta"

Articol de GSP - Publicat sambata, 24 martie 2018 18:43

Candidat la șefia FRF, Marcel Pușcaș a vorbit despre alegerile din 18 aprilie. Acesta face un anunț surprinzător.

Pe lângă faptul că nu are de gând să susțină pe cineva, Marcel Pușcaș anunță că se va retrage din activitatea fotbalistică, dacă va rata victoria.

"Nu vreau să intru în nicio echipă. În cazul în care nu sunt ales preşedintele FRF, abandonez activitatea fotbalistică, pentru că înseamnă că nu se doreşte programul meu. Fără falsă modestie, singurul program viabil este al meu", a spus Marcel Puşcaş la TV Telekom Sport.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (1)
169060557063831
Stefan Anghel  •  25 Martie 2018, 02:15

ce tot vorbeste pletosu ala de programe ??? pai programe ne trebuie noua,sau oameni adevarati si competitivi ca burleanu,ca lupescu ? programele sunt la teve.cu vorba buna 1000 de ani nu se va face nimik.diktatura militara cu mitica si nashu in frunte care ne-au calificat la atatea si atatea turnee finale....plus finala uefa cup,plus turneu final euro 2022 ! daca vechea garda nu era schimbata azi aveam 2 echipe calificate direct in grupele ucl si nationala pe locu 10 in lume ! piturka-nashu-mitika,punct si de la capat !

Vezi toate comentariile (1)
Comentează