FOTBAL  »  NATIONALA  »  ROMÂNIA - SPANIA

Anunț legat de amicalul România - Spania » Ce decizie a luat Federația

Articol de GSP - Publicat luni, 22 februarie 2016 19:23

Pe 27 martie trebuie să se dispute amicalul România - Spania, meci ce trebuia să aibă loc pe Arena Națională.

Stadionul este în continuare închis, iar cei de la ISU au declarat că arena poate fi folosită doar dacă FRF și Primăria își asumă răspunderea.

Răzvan Burleanu, președintele FRF, a declarat că FRF își va asuma răspunderea, iar meciul România - Spania se va disputa pe Arena Națională.

"FRF își asumă răspunderea pentru meciul cu Spania. Această răspundere nu este una în orb, ci va fi luată alături de pompieri și jandarmi. Noi putem să suplimentăm forțele de ordine care vor fi prezente la meci, inclusiv cea a stewarzilor.

Sper ca și Primăria să fie alături de noi și că vom putea organiza meciuri pe Arena Națională. Pe acest stadion nu există niciun precedent și avem convingerea că publicul este în siguranță", a spus Burleanu, potrivit DigiSport.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (12)
travka
travka  •  22 Februarie 2016, 22:47
Postat de Tatar Alexandru Ioan pe 22 Februarie 2016, 21:29

mai...travka, si *** ala care a regulat-o pe *** pe centura o avea de 12...milimetrii si uite ce *** a putut iesi!Aud ca acum cauta unul cu 100... cm ca sa iti faca un frate si mai ***!

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

travka
travka  •  22 Februarie 2016, 22:46
Postat de dac.impielitzat pe 22 Februarie 2016, 21:07

asta-i o prostie si o infatuare care e specifica celor prostuti ca sa nu zic mai rau

ce e prostie? ca satul asta Cluj nu e nici jumate dintr-un sector din Bucuresti capitala tarii? asta e adevarul, aveti 2 strazi principale in centru si restul e periferie si case ca la tara, sunteti nimeni pe planeta =))

robert1205
robert1205  •  22 Februarie 2016, 21:39

Burleanu un om responsabil, stie ce vrea. Gigi sigur face o adunare cu presa si spune ca el nu isi asuma acest risc.

Vezi toate comentariile (12)
Comentează