FOTBAL  »  NATIONALA  »  CONFERINȚĂ DE PRESĂ

Anunț oficial al lui Burleanu » Iordănescu NU rămâne la naționala României! Când va fi anunțat noul selecționer și ce condiții trebuie să îndeplinească

Articol de GSP - Publicat luni, 27 iunie 2016 12:01

Răzvan Burleanu, președintele FRF, a susținut azi o conferință de presă în care a analizat prestația României de la EURO și a anunțat că Anghel Iordănescu nu va mai fi selecționer.

"Ne-am rezervat câteva zile pentru a analiza situația și pentru a nu veni în fața suporterilor cu discursuri de conjunctură.

În situații de criză, modelul intervenționist te poate scoate din criză. Până la finalul EURO vom anunța noul selecționer, dar toate la timpul lor. 

Vreau să îi mulțumesc lui Anghel Iordănescu că și-a asumat responsabilitatea de a prelua echipa națională și că ne-a dus la acest EURO. Îmi doresc să rămână în cadrul FRF și vom definivita poziția în zilele viitoare.

Suntem deschiși oricărei variante, atât străin, cât și român. Contează să se înscrie în profilul nostru. Am avut discuții și cu români, cu Olăroiu, care a căzut. Ne dorim un antrenor cu peste 10 ani experiență la nivel înalt, care să fi câștigat trofee, care să fie motivat să ducă România la CM 2018.

Noul selecționer va fi mai bine plătit decât ultimii doi selecționeri. Prezența la CM este atât de importantă și vom face tot ce putem, din punct de vedere financiar, pentru a atinge nivelul așteptărilor.

Discutăm și cu selecționeri care acum sunt implicați în meciurile de la EURO.

...despre EURO: "Îmi pare foarte rău pentru parcursul naționalei și pentru fanii care au crezut într-un parcurs foarte bun. Am fost cu toții triști. Am văzut jucători cu ochii în lacrimi după meciul cu Albania. Și-au dorit mult.

A fost o neputință de a face mai mult. A fost un cumul de factori negativi, precum oboseala din meciul cu Franța și Elveția. În plus, jucătorii nu mai evoluează meci de meci la echipele de club și nici nu îi regăsim în competițiile de club.

FRF a abordat EURO într-un mod profesionist, pentru că am numit un staff tehnic. Nimeni nu poate spune că nu am pus la dispoziția staff-ului tehnic tot ce s-a cerut.  Responsabilitatea rezultatelor este a echipei tehnice.

După discuțiile avute cu cei patru tehnicieni și cu aproape fiecare jucător, vă spun că toți și-au dorit victoria cu Albania. Nu s-a putut mai mult. Din nefericire, acești jucători au circumstanțe. Fotbalul românesc le-a oferit prea puțin. Calificarea a fost o performanță a echipei.

După 8 ani de absență de la turneele finale, acum am revenit. Nu am oferit bucurie, dar obiectivul a fost de a reveni. FRF a făcut tot ce se putea pentru a oferi cele mai bune condiții.

Aceasta este sportului românesc și a fotbalului românesc. Acest EURO ne confirmă că este o prăpastie între echipele din occident și cele din Estul Europei. Nu vreau ca România să rămână pe marginea prăpastiei.  Voi face tot ce pot pentru a draga această mlaștină în care fotbalul românesc este. Acest turneu final a arătat că este o falie între Estul și Vestul Europei", a spus Burleanu la conferința de presă.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (36)
sibelius
sibelius  •  27 Iunie 2016, 17:02
Postat de andyandrei2015 pe 27 Iunie 2016, 16:55

daca se califica la cm cu orice antrenor ar veni,chiar ar fi o performanta la ce grupa avem,dar daca totusi se califica,sper sa nu facem iar act de prezenta,ca devine o obisnuinta

La Euro avem o singura victorie in toata istoria, deci despre ce vorbim?

andyandrei2015
andyandrei2015  •  27 Iunie 2016, 16:55

daca se califica la cm cu orice antrenor ar veni,chiar ar fi o performanta la ce grupa avem,dar daca totusi se califica,sper sa nu facem iar act de prezenta,ca devine o obisnuinta

sibelius
sibelius  •  27 Iunie 2016, 16:09
Postat de jullien_alphonse pe 27 Iunie 2016, 15:30

Dacă puneai mâna şi pe altceva, nu doar pe cărţile de popa-prostu, aflai din manualele de management că Burleanu dă vorbe FĂRĂ APLICABILITATE REALĂ - de ex., ar vrea - la mintea lui - un antrenor cu 10 ani la nivel inalt şi trofee castigate - urmând să-l plătească mai bine ca pe selecţionerii români anteriori. SUB 1 milion de euro pe an NU VINE NIMENI DE VALOARE ADEVĂRATĂ. - Punctul 8-Burlesqu. Citez: "- Să nu credeți că un antrenor care primește 600.000 de euro salariu lucrează mai bine sau este mai motivat decât unul care primește 300.000 de euro."... Asta e extrasă din managementul de şantier, care spune că 20% din angajaţi FAC 80% din toată munca, şi că un angajat BUN munceşte LA FEL DE BINE şi pe bani puţini (tu oferindu-i cât mai puţin posibil - ca să îţi rămână ţie GROSUL), iar unul prost munceşte LA FEL DE PROST şi pe bani mulţi - FIIND DE DATORIA MANAGERULUI să îi DESCOPERE PE CEI CARE AR MUNCI BINE pe salariul minim posibil. BURLESCUL nu are timp să DESCOPERE unul BUN care să muncească BINE pe bani puţini, deci, ne vom alege cu murături plătite cu 5-600.000 de euro/an.

Ce sa faca un mare antrenor cu aria noastra de selectie. Cat timp ne mai mintim singuri ca avem super-jucatori si selectioneri prosti?

Vezi toate comentariile (36)
Comentează