FOTBAL  »  NATIONALA  »  ALEGERI FRF

Anunț șoc înainte de alegerile FRF: "Asta am auzit! Poți chiar primi buletinul gata votat" » Atac către un angajat FRF: "Umbla după voturi și adeziuni"

Articol de GSP - Publicat marti, 17 aprilie 2018 21:18

Miercuri, de la ora 11:00, au loc alegerile pentru președintele FRF. Răzvan Burleanu, Ionuț Lupescu, Marcel Pușcaș și Ilie Drăgan sunt cei patru candidați. 

Cristi Balaj, președinte AJF Maramureș și un susținător al lui Ionuț Lupescu, a făcut acuze dure înainte de alegerile de la Federația Română de Fotbal.

"Din câte am auzit, există riscul ca votanții să meargă să voteze în altă cameră. Pe traseu pot fi persoane care organizează alegerile și se pot întâmpla multe. Comisia de validare a voturilor este alcătuită din persoane numite de Secretarul General al FRF. Se pot întâmpla foarte multe, chiar să primești un buletin de vot gata ștampilat", a spus Balaj la TV Digi Sport.

Fostul arbitru l-a criticat și pe fostul fotbalist, Ion Geolgău, actual manager al Departamentului Scouting din cadrul FRF.

"Sunt dezamăgit profund. Merită tot respectul pentru ce a făcut ca fotbalist, dar este reprobabil să te compromiți așa și să accepți să primești atribuții care nu au legătură cu dezvoltarea fotbalului. Umblă după voturi. A stat cu oameni de la cluburi la anumite turnee și le-a promis că le ia jucătorii la națională. Umbla după voturi și adeziuni", a adăugat Cristi Balaj. 

Interviu-eveniment cu Stanislas Wawrinka, omul care „a spart” BIG 4: „Am ZERO regrete pentru Wimbledon și am trăit cel mai frumos sentiment din tenis ”. Ce spune despre dispariția reverului cu o mână

Presimte o alegere-șoc la Rapid: „Sunt aproape sigur că el vine! Este înaintea lui Șumi ca variantă”


Comentarii (22)
anastasiu
anastasiu  •  18 Aprilie 2018, 16:32
Postat de caminero pe 18 Aprilie 2018, 09:52

"Fostul fotbalist Ion Geolgau" ? ma rog, toata lumea il stia de Gheorgihtza Geolgau, dar in fine ...

Da, toata lumea il stia Gheorghita Geolgau dar prenumele lui Geolgau e Ion.

427278137453618
Walter Wicky  •  18 Aprilie 2018, 09:59

Lupescu,Prunea,Mitica,.......niste militeni!!!!

caminero
caminero  •  18 Aprilie 2018, 09:52

"Fostul fotbalist Ion Geolgau" ? ma rog, toata lumea il stia de Gheorgihtza Geolgau, dar in fine ...

Vezi toate comentariile (22)
Comentează