FOTBAL  »  NATIONALA  »  CANTONAMENT

Anunț surprinzător al lui Burleanu: "Vom efectua un cantonament în ianuarie" » Ce spune de suspendarea de la UEFA

Articol de GSP - Publicat miercuri, 07 decembrie 2016 22:44

Răzvan Burleanu a declarat astăzi că selecționata under 23 a României va efectua un cantonament în prima lună a anului viitor. Șeful Federației a vorbit și despre șansele ca România să dispute următorul meci din preliminarii cu spectatori. 

"Vom organiza un cantonament în ianuarie pentru selecționata Under 23. Vor fi jucători din Liga 1, Liga a doua, dar și din străinătate. Reprezentanții staffului tehnic au discutat deja cu antrenorii despre acest subiect."

Președintele Federației încă trage speranțe că naționala României nu va fi suspendată de UEFA după incidentele făcute de suporteri la meciul cu Polonia din 11 noiembrie: 

"Pentru incidentele de la meciul cu Polonia vom afla decizia după 9 decembrie. Îmi doresc foarte mult ca dacă va fi o sancțiune, acea sancțiune să fie pentru o tribună și nu pentru întreg stadionul", a declarat Burleanu la TV Dolce Sport. 

Următorul meci pe care România îl va disputa în preliminariile pentru Campionatul Mondial din 2018 va fi contra Danemarcei, pe 26 martie 2017, de la ora 21:45.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (4)
ray51
ray51  •  08 Decembrie 2016, 08:46

Cantonamentul echipei nationale mi se pare mai necesar, tinand cont de meciul din martie. Daca nu se poate (din motive pe care le intuiesc), propun ca in cantonamentul programat sa mearga jucatorii, antrenorii si o singura 'faţa' FeReFista.

catalin_cj
catalin_cj  •  08 Decembrie 2016, 07:39
Postat de gicab pe 08 Decembrie 2016, 00:09

Pentru binele fotbalului românesc ar fi mai bine sa se joace fără spectatori

Pentru binele fotbalului românesc ar fi bine sa nu se mai joace la București meciurile naționalei

gicab
gicab  •  08 Decembrie 2016, 00:09

Pentru binele fotbalului românesc ar fi mai bine sa se joace fără spectatori

Vezi toate comentariile (4)
Comentează