FOTBAL  »  NATIONALA  »  ALEGERI FRF

Anunțul care poate da peste cap alegerile FRF: "Candidează 400%"

Articol de GSP - Publicat joi, 08 februarie 2018 22:55

Alegerile pentru șefia FRF din 18 aprilie au șanse mari să-l găsească pe Ionuț Lupescu printre candidați, cel puțin asta anunță Florin Prunea, coleg cu oficialul UEFA în Generația de Aur. 

Mai mult, fostul oficial al celor de la CSM Poli Iași anunță că planul lui Răzvan Burleanu ar putea eșua după discuțiile pe care le-a avut azi. 

"Eu sunt convins că Lupescu va candida. 400% El serveşte micul dejun cu Ferguson, prânzul cu Mourinho...el, dacă se întoarce în România, se întoarce ca să ajute fotbalul românesc. Singurii care îl conving să facă acest pas sunt membrii afiliaţi, nu eu şi nici colegii mei", a spus Prunea, la TV Digi Sport.

...despre cei peste 200 de membri afiliați care au semnat adeziuni pentru Burleanu: "Am vorbit azi cu 30 de persoane din cei 200 care au semnat acele hârtii. Ieri la fel. Am luat legătura şi ştim, aceste semnături au fost trimise de către cei de la FRF către toţi membrii afiliaţi şi după s-a trecut la un santaj. Dar la vot domnul Burleanu va vedea că a jignit în mod grosolan".

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (2)
gigicorditu
gigicorditu  •  09 Februarie 2018, 02:28

Nu mai bine sari tu *** din nou la cap la Kenneth Anderson? Poate prinzi mingea de data asta si jucam semifinala cu Brazilia.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

bazileon
bazileon  •  09 Februarie 2018, 01:59

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează