FOTBAL  »  NATIONALA  »  SELECȚIONER

Ar trebui Iordănescu să continue pe banca României și la EURO 2016?

Articol de GSP - Publicat sambata, 10 octombrie 2015 14:11

"Tricolorii" au început această campanie de calificare cu Pițurcă selecționer, care a adus șapte puncte din cele 17 acumulate pînă în prezent. După plecarea lui Piți la Al Ittihad, FRF l-a numit selecționer pe Anghel Iordănescu, care la vremea aceea era director tehnic în cadrul Federației.

Cu Iordănescu pe bancă, naționala a obținut două victorii și patru rezultate de egalitate. Cu toate că sînt neînvinși, "tricolorii" nu au convins, iar România nu a putut cîștiga pe teren propriu cu Grecia, 0-0, și Finlanda, 1-1.

Dacă România va merge la EURO, se va pune problema selecționerului care îi va conduce pe "tricolori" la turneul din Franța. Mircea Sandu, fost președinte FRF, spunea că la EURO 2016 naționala trebuie condusă de un nou selecționer, același care va începe și preliminariile pentru Campionatul Mondial din 2018.

Ar trebui Iordănescu să conducă naționala la EURO 2016? Cine ar fi cel mai potrivit selecționer? 

Ar trebui Iordănescu să continue pe banca României și la EURO 2016?

DA
NU

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (13)
cocytyc
cocytyc  •  12 Octombrie 2015, 09:55

n-are cum sa fie unu mai mare decat Iordanescu ,daca asta e general ,poate numai vreun maresal de la poarta unui hotel de cinci fcsb- uri poate fi mai mare ca el ,dar daca exista "interes national" cautam unu .

suporter_fotbal
suporter_fotbal  •  12 Octombrie 2015, 08:39

In Romania nu exista un antrenor cu mult peste Iordanescu! Sa plece doar daca este adus un antrenor mult mai valoros, altfel se schimba doar persoana!

qwerty007
qwerty007  •  12 Octombrie 2015, 00:10

Ne-am calificat cu emotii din cea mai slaba grupa in care am fost de cand sa inventat fotbalul ! Sper sa nu ne invartim deasupra unui cuib de cuci si sa revina alt impotent,Piturca! Coruptia ela ea acasa....

Vezi toate comentariile (13)
Comentează