FOTBAL  »  NATIONALA  »  STEAUA

Argăseală îl contrazice pe Iordănescu: "Eu n-am fost de acord cu cantonamentul"

Articol de GSP - Publicat miercuri, 27 ianuarie 2016 16:57

Valeriu Argăseală, președintele Stelei, a ținut să-l contrazică pe Anghel Iordănescu cu privire la două aspecte legate de jucătorii selecționați de la formația roș-albastră.

Selecționerul declarase că Argăseală nu s-a arătat împotriva cantonamentului echipei naționale cînd s-a discutat acest subiect în ședința Comitetului Executiv, însă oficialul Stelei îl contrazice.

"Îl respect foarte mult pe domnul Iordănescu. Dar trebuie să fac cîteva precizări. În luna decembrie nu am fost pentru organizarea acestui cantonament și nimeni altcineva n-a fost de acord. Pe de altă parte, eu n-am avut niciodată o poziție de forță în raport cu echipa națională. Cred că ar trebui să fim toți alături de echipa națională", a spus Argăseală.

"Noi n-am impus niciodată ce jucători să meargă sau ce jucători să rămînă. Au fost propuse variante, dar și domnul Iordănescu ne-a propus variante" Valeriu Argăseală

Dosar-ȘOC în Spania! Starul Barcelonei a dezinfectat camera, „de cei care nu-s musulmani”, apoi a vandalizat o vilă de lux, cu 7 dormitoare: perdele transformate în „hamuri și leagăne sexuale”! Tribunalul anunță: „Sunt 500 de poze la dosar”

Constantin Gâlcă, noul antrenor al Universității Craiova! Acord cu Mihai Rotaru


Comentarii (23)
gerulozaurus
gerulozaurus  •  27 Ianuarie 2016, 19:44
Postat de zizu pe 27 Ianuarie 2016, 19:22

campionii unui campionat corupt plin de valize,meciuri aranjate,campionate castigate la masa verde... ! laudativa cu performante adevarate nu....fasaite!

Nu inteleg de ce insinuezi despre altii cand Dinamo in intreaga ei existenta a fost REGINA BLATURILOR, apoi dupa revolutie Borcea&Sampania au rupt noprma asta pana va rupt botul KFR-ul si va furat coroana pentru o perioada lunga, apoi aia au disparut, si ce dubios, numai in sezonul asta Dinamo iar a avut parte de meciuri ale prieteneiei unde jcuatorii echipelor adverse se dadeau cap in cap ori nu prea alergau precum lesinatii aia de la Petrolul, apoi arbitraje PRO la greu de unde a concluzionat GSP-ul intr-o ancheta ca REGINA BLATURILOR(BLATINAMO 1948) acum ar fi trebuit sa fie in play-out!

zizu
zizu  •  27 Ianuarie 2016, 19:22
Postat de grandetorito pe 27 Ianuarie 2016, 18:39

Cu alte cuvinte campionii Romaniei din ultimii 3 ani!!!

campionii unui campionat corupt plin de valize,meciuri aranjate,campionate castigate la masa verde... ! laudativa cu performante adevarate nu....fasaite!

grandetorito
grandetorito  •  27 Ianuarie 2016, 18:53
Postat de yo.. pe 27 Ianuarie 2016, 18:47

Viorel Paunescu era cu zece clasa pe langa echipa voastra de soc: Gigi-infractor, fost parnaias si viitor parnaias, Mimi- parnaias, Mache- model pe ***, Regheton-manelist si parior celebru, Mop- sita fotbalistilor( c se termina cu a) si Lutu( cel mai tare la pacanale)

Pai si cu Paunescu am luat campionate... asa ca... o dovada in plus ca Steaua a avut mereu o conducere de top :) Stiu ca vorbesc prostii si conducerea (MM, Gigi, Vali) nu are niciu merit pentru titlurile optinute de jucatori si antrenori (Reghe si Galca).

Vezi toate comentariile (23)
Comentează
Close