FOTBAL  »  NATIONALA  »  REAL MADRID

Asaltat de Real Madrid, Eden Hazard a dat răspunsul: "Aștept un singur lucru"

Eden Hazard, foto: reuters
Eden Hazard, foto: reuters

Articol de Alexandru StănilăJURNALISPORT - Publicat vineri, 12 ianuarie 2018 20:06

Belgianul Eden Hazard mai are contract cu Chelsea până în vara anului 2020, iar numele său a fost legat tot mai des de o eventuală mutare la Real Madrid, însă belgianul a luat deja hotărârea de a-şi prelungi înţelegerea cu formaţia londoneză, cu o condiţie totuşi.

Aflat la O2 Arena, din Londra, unde a urmărit meciul de NBA dintre Philadelphia 76ers şi Boston Celtics, Hazard a oferit un interviu celor de la Mirror în care a explicat că îşi doreşte să rămână la Chelsea, însă va semna o nouă înţelegere doar după ce colegul şi conaţionalul său, Thibaut Courtois, o va face şi el.

"Da, voi semna un nou contract. Cred că Thibaut o va face primul, apoi o voi face şi eu", a declarat Eden pentru sursa citată.

Readus din împrumutul de la Chelsea, în 2014, Courtois, 25 de ani, mai are contract cu trupa de pe "Stamford Bridge" doar până în vara anului următor, astfel că londonezii caută să-i prelungească înţelegerea şi goalkeeper-ului care a fost titularul obişnuit dintre buturile "albaştrilor" în ultimele 3 sezoane şi jumătate.

Astfel, campioana Angliei îşi poate securiza serviciile a doi dintre cei mai importanţi jucători ai clubului.

100.000.000 €este cota de piaţă a lui Eden Hazard, potrivit transfermarkt.com

9 goluri şi 8 pase decisive şi-a trecut în cont Eden, în actuala stagiune

30 de partidea strâns Courtois în sezonul actual, în 14 dintre acestea reuşind să nu primească gol

 

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează