FOTBAL  »  NATIONALA  »  ROMÂNIA U19 - UCRAINA U19

Asistență numeroasă pentru naționala U19 la meciul cu Ucraina + Prezență-surpriză în lojă

FOTO: Cristi Preda
FOTO: Cristi Preda

Articol de - Publicat marti, 27 martie 2018 20:27

România U19 a ratat dramatic calificarea la a 17-a ediție a Campionatului European de fotbal U19, care are loc în perioada 16-29 iulie 2018, în Finlanda, după înfrângerea din fața Ucrainei, scor 1-2.

În această seară, pe stadionul "Ilie Oană" din Ploiești au venit aproape 1.500 de fani. Gazeta Sporturilor a pregătit o ediție specială de Prahova, prin care a invitat fanii fotbalului să vină pe stadion pentru a vedea meciul pe viu.

Astfel, suporterii au continuat să apară și după fluierul de start, iar o parte a ultrașilor Petrolului au răspuns și ei afirmativ invitației. Aceștia au luat loc chiar lângă o mână de fani ucraineni.

Au fost cei mai mulți suporteri care au încurajat România U19 în ultimii 7 ani. Adică de la turneul final din 2011, când, la Chiajna și la Berceni, au venit între 2.500 și 3.550 de suporteri la meciurile României.

Cele mai mari asistențe ale României U19

1. ROMÂNIA - Cehia 1-3 3.550 spectatori Euro 2011
2. ROMÂNIA - Grecia 0-1 2.660 spectatori Euro 2011
3. ROMÂNIA - Irlanda 0-0 2.500 spectatori Euro 2011

30 de suporteriai Ucrainei au venit la meci

Au făcut primele puncte

Într-un meci fără miză între celelalte componente ale grupei României, Serbia a învins Suedia după un meci spectaculos, 3-2. Petrovici, Stanojev și Joveljici au marcat pentru ex-iugoslavi, în timp ce Mumbongo și Kulusevski au punctat pentru nordici. Bergqvist a ratat un penalty în minutul 90+5.

Burleanu a venit la meci

Deși la Craiova se juca meciul dintre România - Suedia, președintele FRF, Răzvan Burleanu, a preferat să vină la Ploiești pentru a asista la meciul juniorilor U19. Acesta a apărut însoțit de Mihai Stoichiță, directorul tehnic al Federației Române. Șeful de la Casa Fotbalului a fost apostrofat în dese rânduri de fanii ploieșteni. Nicolae Dică și Mihai Stoica au luat și ei loc într-o lojă și au urmărit de aproape evoluția lui Vlad, dar și a lui Moruțan, viitorul fotbalist al roș-albaștrilor. 

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează