FOTBAL  »  NATIONALA  »  DANEMARCA - ROMÂNIA 1-1

Asta să fie explicația? De ce un "tricolor" este atât de slab: "Viața privată îl trage în jos"

Foto: Raed Krishan / Gazeta Sporturilor
Foto: Raed Krishan / Gazeta Sporturilor

Articol de GSP - Publicat duminica, 08 octombrie 2017 21:56

Ionel Ganea nu-și explică evoluțiile slabe ale lui Nicușor Stanciu din ultima vreme, dar în același timp îi oferă și un sfat lui Cosmin Contra, după egalul cu Danemarca, scor 1-1.

"Rezultatul e bun, felicitări tuturor! Contra se pare că a schimbat deja atmosfera de la națională, a trimis energie și i-a determinat pe jucători să se sacrifice, așa cum trebuie să te prezinți la națională. Din păcate rămânem cu atacanți care nu înscriu.

Eu spre exemplu i-aș recomanda lui Contra să-l pună pe Andone să bată un penalty, să-i ofere încredere. Putea să bată el la Ploiești. Îmi pare rău de Stanciu pentru că nu își arată valoarea, are calități, dar nu le pune în practică. E posibil ca viața privată să-l tragă în jos, altfel nu-mi explic evoluțiile lui. Îi spun că viața de fotbalist nu-l așteaptă", a declarat Ganea la Radio Sport 1.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (19)
939271716140965
Manu Ion  •  09 Octombrie 2017, 15:27

Niciodata nu a avut valoare de fotbal la un nivel European Stanciu. Nu stiu cum sa pacalit belgieni cu el.In privinta lui Bogdan And one,este un atacant foarte bun dar nu are un mijlocas sa-l joace.Mijlocul nationalei ar trebui sa-i dea mai multe pase utile.

109097349745292
Cici Demedici  •  09 Octombrie 2017, 10:41

da ...unic ramine lacatus care nu avea frica de adversar. boloni este un altul si chiar gica popescu. contra este si nu este. asa a inceput si la dinamo si s-a ales praful si asta dupa ce pierdut cu bilbao unde mercenarul din el si-a pus toate sperantele ca va sparge gura spaniei si va fi chemat la nu stiu ce echipa mare ca antrenor. a cazut. cum va fi cind va pierde. oare jucatorii vor mai crede in el? va mai avea efectul "monkey" de spus ceva pentru ei? acum sita este noua. vom mai vedea.

109097349745292
Cici Demedici  •  09 Octombrie 2017, 10:38

exista o directiva pentru jocuri dar sint doua greseli esentiale. unul ca nu se contruieste o echipa nationala pe sceheltul celei mai in forma echipe pentru ca asa automatismele apar rapid. cind vin din 4 zari jucatori care isi stiu o simpla partitura de a face aia si aia fara sa se lege cu " aia si aia" al altuia este greu. talentul trebuie speculat si responsabilitata in a avea curajul raspunderii. parca sint legati la ochi la picioare. sa scape de minge iar in apropiere de careul advers se pierd se impiedica nu sint in stare sa isi asume si cauta un altul mai bine plasat. nu este altruism ci lipsa de a avea curajul sa isi asume. uitati-va la echipele mari ce relaxat joaca si este bine venita o actiune individuala . totul pe hirtie si nu se tine cont de anume esentiale lucruri. cum dracu baluta joaca la club fantastic. are curaj patrunde , isi asuma iar aici alearga ca un hamster fara vreun orizont. de dragul de a face efort. nu sintem in stare sa avem mai mult de 6 pase posesie si se vede. lipda de imaginatie de arta de a juca fara minge se vede. efort, efort, efort asa ca la sovietici. nu... la nationala trebuie o structura vertical provenita de la o echipa de frunte care se cunosc care stiu ... pe vremeuri se contruia cu dinamo cu steau ba de la craiova ... ma rog. nu ma dau filozof dar pina si meciul cu danemarca de acum multi ani ma uitam la mutu la contra chiar si la altii care aveau initiativa care nu aveau acel '"fear " de adversar. unic r

Vezi toate comentariile (19)
Comentează