FOTBAL  »  NATIONALA  »  ROMÂNIA

Atac al lui Sandu la adresa lui Iordănescu: "Nu mi-a trimis o invitație în ăștia doi ani"

Articol de GSP - Publicat miercuri, 06 iulie 2016 11:52

Mircea Sandu a lansat un atac la adresa lui Anghel Iordănescu, pe care îl critică după ce s-a aliat cu actuala conducere a FRF. Mai mult, face public un eveniment din 1998, când Pițurcă i-a luat locul pe banca naționalei.

"Pe Iordănescu l-am adus de trei ori. De două ori ca selecţioner, iar ultima dată ca director tehnic la FRF. Nu ştiu dacă m-a sunat în ăstia doi ani de trei ori, deşi i-am băgat mulţi bani în buzunar. L-am întâlnit o dată şi i-am zis: «Nici măcar o invitaţie la un meci al naţionalei nu mi-ai dat». Bineînţeles că nici după aia nu am primit aşa ceva. Să fie sănătos şi să lase locul altora mai tineri, care să se descurce.

În 1998 l-am numit pe Piţurcă selecţioner, ştiind că Iordănescu va pleca după Campionatul Mondial. Am vrut ca Piţurcă să stea alături de echipă până va prelua postul, însă Iordănescu nu voia să îl primească la antrenamente. Până la urmă a fost nevoit să se conformeze", e declarația lui Sandu despre Iordănescu, conform DigiSport.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (4)
1039309239467465
Mihnea Costache  •  07 Iulie 2016, 16:58

Si uite asa nenea Sandu ne-a explicat parandaratul. Dar daca suta aia de euro pentru biletul unuia pentru care nu inseamna mai nimic, in loc sa ajunga la Sandu, ar ajunge la un junior care nu are ghete? Nu ar fi mai bine? Poate undeva intr-un fund de tara zace un viitor bun jucator care se lasa de fotbal pentru nu are echipament. Sandu...ciubucareala ieftina, tipic romaneasca. Suntem primii la intins mana.

gicab
gicab  •  06 Iulie 2016, 17:38

Nu țin partea nasului dar aici e vorba de respect... De respect pentru cel ce a fost președintele frf, pentru cel ce la numit selecționer... Ideea e ca nasul in final a fost trădat de Iordănescu,cam asta vroia sa spună.

papa_poulette
papa_poulette  •  06 Iulie 2016, 15:51

*** ***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (4)
Comentează