FOTBAL  »  NATIONALA  »  DANEMARCA - ROMÂNIA 1-1

Atac din interiorul FRF după aducerea lui Mutu: "Adi suplinește lipsa de pricepere a altora"

Articol de GSP - Publicat duminica, 08 octombrie 2017 21:28

Emeric Ienei vede cu ochi buni fotbalul românesc, după egalul scos de naționala lui Cosmin Contra pe terenul Danemarcei, scor 1-1. Mai mult, Ienei și Marcel Pușcaș au comentat și venirea lui Mutu la națională.

"Iată că avem jucători! Spuneau unii că nu mai avem fotbaliști. A fost un meci echilibrat, am închis perfect culoarele, ei au avut doar acțiuni și atât. Nu mă mai așteptam să egalăm, sincer. Schimbările făcute de Contra au adus un egal meritat.

E bine că FRF s-a gândit să aducă un om ca Mutu, care a contribuit la rezultatele bune ale României. Era cazul ca Federația să se apropie de foștii mari fotbaliști", a declarat Ienei la Radio Sport 1.

"E bine că vin foști fotbaliști la Federație. E foarte bine că a venit Mutu să suplinească lipsa de pricepere a altora" Marcel Pușcaș, director FRF

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (13)
andrei.f
andrei.f  •  09 Octombrie 2017, 11:06

Da, da, Mutu e priceput da, la prizat pe nas !

1755450291379786
Georg Hermann  •  09 Octombrie 2017, 10:17

Voi acolo la Romanica aveti proble mari cu capul oameni buni. Daca nu aveti alte variante in fotbal dacat variana Mutu Cocaina sau puscariasii cunoscuti deja atunci lasati-va de fotbal ca e mai bine.

ray51
ray51  •  09 Octombrie 2017, 09:28

Faptul ca am 'indraznit' sa scoatem egal in Danemarca, este deja un mare(?) pas inainte pentru echipa noastra si anturajul ei. Se pare ca Gurita stie sa motiveze, sa identifice slabiciuni atat la noi cat si la adversar, sa creioneze o anumita strategie in functie de adeversar. Evident, sunt multe de facut, dar trebuie mentionate la capitolul 'asa da' si cele 4 puncte din cele 2 meciuri.

Vezi toate comentariile (13)
Comentează