FOTBAL  »  NATIONALA  »  DECLARAȚII

Atac dur la FRF din cauza meciurilor amicale: "Este un fiasco fără precedent! Reghe are dreptate 300%"

Articol de GSP - Publicat joi, 21 ianuarie 2016 21:04

Naționala României va efectua un stagiu de pregătire în Antalya în perioada 25 ianuarie - 6 februarie, unde va juca trei meciuri amicale.

FRF a găsit cu greu adversari și va juca împotriva celor de la Torpedo Kutaisi (locul 10 din Georgia), Zimbru Chişinău (locul 3 în Moldova ) și naționalei Turkmenistanului (locul 117 în clasamentul FIFA) sau Moldovei (locul 154 în topul FIFA).

Florin Prunea, președintele celor de la CSMS Iași, i-a criticat dur pe cei din FRF din cauza acestui cantonament.

"Este un fiasco total. Este fără precedent în istoria echipei naționale și a altor asociații naționale calificate la EURO să nu aibă, să nu găsească adversar.

Echipele serioase profită și din punct de vedere financiar de calificare. Din păcate, nu i-am dreptate lui Reghe, dar acum îi dau dreptate 300%. Uitați-vă la ce jocuri are Steaua și comparați-le cu formațiile cu care joacă România. Este fără precedent. Vina este exclusiv a conducătorilor Federației", a spus Prunea la LookTV.

Lotul selecționat de Anghel Iordănescu:

Portari: Silviu Lung (Astra Giurgiu), Florin Niță (FC Steaua București), Alexandru Buzbuchi (FC Viitorul)

Fundași: Paul Papp (FC Steaua București), Cristian Săpunaru (Pandurii Tg. Jiu), Valerică Găman (Astra Giurgiu), Robert Hodorogea (FC Viitorul), Steliano Filip (Dinamo), Bogdan Vătăjelu (CSU Craiova), Alin Toșca (FC Steaua București), Ionuț Nedelcearu (Dinamo)

Mijlocași: Mihai Pintilii (FC Steaua București), Alexandru Mateiu (CSU Craiova), Adrian Ropotan (Pandurii), Romario Benzar (FC Viitorul), Mihai Răduț (Pandurii Tg. Jiu), Nicolae Stanciu (Steaua), Florin Tănase (Viitorul), Adrian Popa (FC Steaua București),

Atacanți: Andrei Ivan (CSU Craiova), Constantin Budescu (Astra Giurgiu), Alexandru Păun (CFR Cluj), Dorin Rotariu (Dinamo), Ioan Hora (Pandurii Tg. Jiu), Denis Alibec (Astra Giurgiu)

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (20)
138672209828437
Gelu Oanca  •  22 Ianuarie 2016, 10:41

Trebuie *** asta de la nationala cu REGHEsau REDNIC

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

138672209828437
Gelu Oanca  •  22 Ianuarie 2016, 10:29

Burleanu si Iordanescutrebuie interzisi in fotbalul din romania.

adianghelescu
adianghelescu  •  22 Ianuarie 2016, 09:55
Postat de holland pe 22 Ianuarie 2016, 09:20

Sa formeze o noua generatie ..cu cine? Cu ...Ropotan (30 ani)? Care s-a dovedit a fi un jucator mediocru spre slab? Regheblat ala...nu o fi dovedit el prea multe pe la arabi, dar in Europa cel putin a eliminat pe Ajax si a batut acasa ..campioana en-titre de la acea data..Chelsea Londra. Si da, a mai avut meciuri in Europa cu Steaua foarte bune.

ai dreptate nationala e facuta pe interesele familiei iordanescu , scandalul cu regheblat e de fatada praf in ochii credulilor de pe aici am si eu o intrebare chiar de ce ropotan ? si nu anton , nu cumva anton este pedepsit ca l-a parasit pe junior?si de ce ma rog tot este amenintat budescu ca daca pleaca in emirate nu mai e luat la nationala marele sanmartean nu e tot acolo?

Vezi toate comentariile (20)
Comentează