FOTBAL  »  NATIONALA  »  FRF

Atac fără menajamente la adresa lui Burleanu: "A dat drumul la «bagabonţeală»! O să fie şi mai rău dacă va câştiga alegerile"

Articol de GSP - Publicat joi, 05 octombrie 2017 13:06

Ionel Ganea, fostul atacant al naţionalei, îşi continuă războiul cu Răzvan Burleanu, preşedintele FRF.

Astăzi, Ganea l-a acuzat pe şeful Federaţiei pentru ce se întâmplă în ligile inferioare.

"Burleanu vine din politică. El nu are treabă cu fotbalul. Nici el şi nici cei din jurul lui. Mi se pare aberant ca el să fie preşedinte. Fotbalul este distrus. Şi dacă Burleanu va câştiga alegerile din martie, va fi şi mai rău.

Burleanu a dat drumul la «bagabonţeală». Oricine poate antrena oriunde. La Liga a 3-a, jucătorii nu pot alerga 25 de kilometri pe zi. Asta e din cauza antrenorilor, că nu se pricep.

La Comisia Tehnică de la FRF sunt oameni care nu se pricep la antrenorat. Trebuiau aduşi antrenori ca Ienei, Dinu sau Andone. Ce, Cămătaru a antrenat pe undeva?", a spus Ganea la Pro X.

"Eu, pentru meciurile contra Kazahstanului şi Danemarcei, aş fi convocat jucători tineri, de viitor. Pregăteam campania de calificare la EURO" Ionel Ganea

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează